GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 27 december 2021

  Welke Pomade voor dun haar?

  Op een gegeven moment gaat jouw haardos echt wat dunner worden. Uit onderzoek blijkt, dat vitamine B8 belangrijk is voor uw haar. Helaas kan het ook genetisch bepaald zijn of uw haardos minder wordt. Bij de ene man gaat dit sneller dan bij de andere man. De barbier van Pomade-Online heeft vele producten getest, geroken en op vele verschillende haartypes gebruikt. Nu, zo’n 10 jaar later, hebben wij ervaring opgedaan om mannen zo goed mogelijk te informeren welk product voor welk haartype geschikt is. Als het haar dunner wordt, is het belangrijk om niet teveel agressieve ingrediënten te gebruiken. Was het haar ook niet te wild. En dep het haar af in plaats van flink heen en weer te gaan met je handdoek. Een goed alternatief, is dan ook een haarstyling poeder zoals bijvoorbeeld Reuzel die heeft.

  Vitamine B8 oftewel biotine
  Biotine (vitamine B8) heb je nodig om energie uit je voeding te krijgen. Ook speelt biotine een rol bij het aanmaken van vetzuren. Biotine draagt ook zijn steentje bij aan het behoud van een gezonde huid en is goed voor jouw haar. Ook zorgt het voor een normale werking van het zenuwstelsel. Biotine zit in eieren, lever, melk, noten en pinda's.

  Hairtstyling powder voor dun haar
  Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op youtube. Een haarpoeder die ook nog eens een hold geeft aan je haar. Wij van Pomade-online hebben vele verschillende getest, en kunnen u zeker de Reuzel Powder aanbevelen. Dit product is voor dun haar ideaal om te gebruiken. Het geeft een matte look, en geeft je haar veel meer volume doordat het mat wordt. Het trekt veel oliën weg uit je haren waardoor je haar er veel dikker uitziet. Dit geeft je haardos dus een vollere look. Ook zitten hier maar weinig ingrediënten in waardoor het ook niet slecht is voor jouw haar. Ook de Slick Gorilla Hairstyling Powder is echt een ideaal product!

  Reuzel Concrete Hold Pomade 113gr
  De Reuzel Concrete Hold Matte Pomade werkt als een wax, hierdoor kun je de gehele dag je kapsel restylen. Biedt een stevige hold zonder het haar te verzwaren, en is speciaal gemaakt voor mannen die wat kaler aan het worden zijn. Leen en Bertus van Schorem haarsnijder en barbier, hebben een lijn uitgebracht van producten die voor ieder haartype geschikt zijn. Je hoeft van dit product ook niet veel te gebruiken, omdat het een erg geconcentreerd product is. Ook heeft de Reuzel Concrete Hold Pomade een heerlijke zachte Cola geur.

  Een Sea Salt Spray voor dunner wordend haar
  Er is ook een mogelijkheid om producten te gebruiken die uit een spray komen. Een zoutspray is bijvoorbeeld goed geschikt voor een messy look, of een surf look. Deze producten worden erg droog in het haar, en zorgen ervoor dat het haar niet teveel in beweging komt.
  Een ideale Salt spray is die van Uppercut. De Uppercut Sea Salt Spray is uitermate geschikt voor mannen die wat minder haar hebben, en die gewoon een wat wilder kapsel willen. Er zit ook een balletje in het flesje om zo het product in topvorm te houden!

  Hieronder 3 top producten voor dunner wordend haar!