GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 18 februari 2022

  Welke producten kun je gebruiken voor dik haar?

  Waterbasis Pomade voor dik haar
  De beste Pomade voor dik haar is de Layrite Superhold Pomade. Deze Pomade werkt voor alle haartypes, en is gemakkelijk uit te wassen met warm water. Ook voor dik golvend haar is dit product uitermate geschikt. Layrite dat uit California komt, werkt al meer dan 20 jaar aan de perfecte formule voor ieder haartype. Zo is bijvoorbeeld de Layrite Cement Hair Clay ook voor ieder haartype geschikt. Zeker als je je haar matt wilt hebben. Hou er wel rekening mee, dat een clay product wat moeilijker smeert. Alle Layrite producten hebben een heerlijke vanillegeur. Mocht je nog meer meer hold willen? Gebruik dan vooraf even de Layrite Grooming Spray. Dit product kun je mixen met alle andere producten en geeft je meer volume, een betere hold en zorgt dat je haar in model blijft.

  Vetbasis pomade voor dik haar
  Op vetbasis zijn er vele verschillende pomades die werken voor dik haar. Zo heeft Murrays de OER pomade uiteraard beschikbaar. Dit product is al meer dan 80 jaar oud, en is in de tussentijd bijna niet veranderd. Murrays Pomade is echt een classic, en misschien wel al een legende op het gebied van haarproducten. Let wel op: gebruik van de Murrays Pomade niet teveel. Dit kan leiden tot sneller kaal worden. Omdat u de haarzakjes dichtsmeert met een heel dik product, stoppen ze met groeien. Maak daarom einde van de dag altijd uw hoofdhuid goed schoon met een Haartonic. De haartonic van Pinaud genaamd Greaseless Hair Tonic is hier uitermate geschikt voor.

  Reuzel Pomades voor dik haar
  Het merk Reuzel van Schorem Haarsnijder en Barbier is in de barbier wereld echt een must-have geworden.
  De Pomades, haartonics en baardproducten zijn wereldwijd te vinden in bijna elke barbershop. Zo is er de Reuzel Grease Heavy Hold Roze, die voor het meest moeilijk handelbare haar te gebruiken is. Mocht je liever waterbasis hebben, is er de Reuzel High Sheen Pomade Strong Hold Blauw. Dit product heeft alle voordelen van een vetbasis pomade, maar wast gewoon uit met warm water.

  Hoe style ik dikker haar
  Het beste is om het product dat u wilt gebruiken aan te brengen in vochtig haar. Oftewel: handdoek droog haar. Dit is namelijk de beste manier om uw haar daarna te stylen. Doordat het haar vochtig is, kunt u makkelijker met de kam door uw haar gaan. Als uw haar helemaal droog is, zal dit lastiger gaan. Ook is het handig om uw haar vaker te wassen met een conditioner. Dit maakt uw haren wat zachter, waardoor het dan weer wat makkelijk te stylen is. Ook kunt u uw haar wat laten uitdunnen bij een barbier. Zo zal uw haar beter in model vallen, en daarmee is het uiteraard weer makkelijker te stylen.
  Ga je voor een strakkere look en wil je de meeste hold uit een producten halen? Breng dan wat Grooming Spray aan en föhn het haar in model. Hierna kun je met je favoriete pomade de coupe strak in model brengen.

  Pomade voor dunner haar
  Mocht u nu minder dik haar hebben, dan is het verstandig om geen hele sterke en dikke pomade te gebruiken. Gebruik dan juist een minder sterk product, zoals bijvoorbeeld de Reuzel Concrete hold 113gram van Reuzel.
  Dit product is uitermate geschikt voor het dunnere haar. Het product is niet zwaar, en uw smeer ook uw hoofdhuid niet dicht. Ook is een Styling powder in combinatie met een grooming spray goed geschikt voor dunner wordend haar. Slick gorilla heeft een geweldige Styling powder uitgebracht, die voor ieder haartype geschikt is.