GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
0
GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers

Saloon's Giftset

Saloon's Giftset
Productomschrijving
Deze giftset heeft alles wat je nodig hebt om jezelf optimaal te verzorgen. Het heeft een kwalitatief goede pomade met een baard moisturizer met een geweldig ruikende cologne!Saloon’s Deluxe Pomade. Een heerlijk smeerbare pomade die teruggrijpt naar de traditionele pomades met het voordeel dat deze wel uit te wassen is. De Pomade heeft een Deluxe...

Deze giftset heeft alles wat je nodig hebt om jezelf optimaal te verzorgen. Het heeft een kwalitatief goede pomade met een baard moisturizer met een geweldig ruikende cologne!

Saloon’s Deluxe Pomade. Een heerlijk smeerbare pomade die teruggrijpt naar de traditionele pomades met het voordeel dat deze wel uit te wassen is. De Pomade heeft een Deluxe hold die zeer geschikt is voor het in model brengen van traditionele stijlen.
Buiten deze goede uitwasbaarheid en deluxe hold, heeft de pomade een heerlijk frisse geur met een hoge hoeveelheid glans.

Saloon’s Beard & Moustache Moisturizer. Deze makkelijk smeerbare conditioner heeft een heerlijke mannelijke geur die zowel baard als de huid daaronder goed verzorgd. Ook zeer geschikt voor het in model brengen van de korte tot middellange baard.

Saloon's Cologne, Deze sterk geconcentreerde cologne zorgt voor een langdurige en heerlijke geur om je, wat voor epische dingen je ook gaat doen, je lekker te laten ruiken. Onze originele geur is stevig en mannelijk.


Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Saloon's Giftset
Saloon'sGiftset
€65,95