GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
0
GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers

Lockhart's Goon Grease for President 2020

Productomschrijving
Lockhart's Goon Grease For President 2020 is een speciale Goon Grease die uit gebracht is tijdens de campagne die gevoerd werd voor het presidentschap in 2020. In tegen stelling tot de andere Goon Grease is deze wel makkelijk uit te wassen zonder dat hij zijn high hold verliest. Door zijn high hold en high shine al jou kapsel altijd in model blijve...

Lockhart's Goon Grease For President 2020 is een speciale Goon Grease die uit gebracht is tijdens de campagne die gevoerd werd voor het presidentschap in 2020. In tegen stelling tot de andere Goon Grease is deze wel makkelijk uit te wassen zonder dat hij zijn high hold verliest. Door zijn high hold en high shine al jou kapsel altijd in model blijven met een mooie glans. Met deze Goon Grease heb je geen top-coat meer nodig.

Door de frisse geur van Franse lavendel die samen gaan met kamperfoelietonen heb jij een vrij en fris gevoel bij het ruiken van deze pomade!

Ingrediënten
White Petrolatum, PEG40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Microcrystalline Wax, Beeswax, Avocado Oil, Emulsifying Wax (Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Polysorbate 60), Lanolin, Fragrance.

Productspecificaties

Inhoud
105 gr.
Hold
High
Shine
High
Basis
Vet

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Roberto op 19 November 2021
    De producten van Lockhart's zijn echt awesome!
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou