GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  DAMN GOOD SOAP Pomade

  25% sale
  DAMN GOOD SOAP DAMN GOOD SOAP Pomade
  Productomschrijving
  Productomschrijving:Een snor laten groeien is niet moeilijk, met een beetje oefening kan elke man dat wel voor elkaar krijgen. Maar ervoor zorgen dat je snor je een betere man laat zijn, ervoor zorgen dat je snor je boven jezelf uit laat stijgen, dat is een stuk ingewikkelder. Damn Good Soap snorrenwax kan dat niet voor je doen, dat moet je toch ec...

  Productomschrijving:

  Een snor laten groeien is niet moeilijk, met een beetje oefening kan elke man dat wel voor elkaar krijgen. Maar ervoor zorgen dat je snor je een betere man laat zijn, ervoor zorgen dat je snor je boven jezelf uit laat stijgen, dat is een stuk ingewikkelder. Damn Good Soap snorrenwax kan dat niet voor je doen, dat moet je toch echt zelf voor elkaar krijgen. Maar het kan je een stukje op weg helpen.

  Gebruiksaanwijzing:

  1. Zorg voor droog of handdoek haar. (afhankelijk van de Hold)
  2. Pak een kleine hoeveelheid Pomade en verdeel deze over de handpalmen.
  3. Rub de Pomade in de handpalmen zodat deze warm wordt en makkelijk aan te brengen is.
  4. Werk de Pomade in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.

   Ingrediënten:

   Bijenwas en natuurlijke vetten zonder petroleum.

  Productspecificaties

  SKU
  DAM-GOO-8
  EAN
  7432026862813
  Inhoud
  80 gr.
  Hold
  Medium

  Reviews

  4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
   Gepost door: Bertold op 12 Juli 2016
   REVIEW: DAMN GOOD SOAP COMPANY POMMADE

   Product:
   Deze pommade is op wolvetbasis (lanoline). Dit is vet uit schapenwol. Is vrij uniek als basis in de pommadewereld. Enige andere pommade die ik ken met een lanolinebasis, is h...
   REVIEW: DAMN GOOD SOAP COMPANY POMMADE

   Product:
   Deze pommade is op wolvetbasis (lanoline). Dit is vet uit schapenwol. Is vrij uniek als basis in de pommadewereld. Enige andere pommade die ik ken met een lanolinebasis, is het Amerikaanse ‘Jusincredible cutz’.

   Mijn haarprofiel:
   Ik heb medium-dik haar met golven. Ik heb een zijlijn en een contour die wat gelift is. Ik gebruik een cricketkam, Denmanborstel en een borstel van everzwijnhaar. Borstels gebruik ik het meeste.

   Ingrediënten:
   Lanolin Anhydrate, Cera Alba (Beeswax), Almond Oil, Castor Seed Oil, Jojoba Seed Oil, Argan Oil, Citrus Bergamia (Bergamot) Oil*, Santulum Album (Sandalwood) Oil*, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil*.
   * Essentiële oliën.

   Geur:
   Bergamot, sandelhout en patchouli met een aroma van een fris dennenbos, tabak (plantsoort) en citroen. Ik ruik vooral een frisse citroengeur die redelijk stevig ruikt in de pot maar subtiel in het haar. Af en toe komt een lekker vleugje langs. Ik hou van de geur en de evenwichtigheid ervan.

   Applicatieproces en resultaat:
   De kleur van deze pommade is donkergeel. Je krijgt hem makkelijk uit de pot geschept. Wat je dan merkt, is een plakkerige, vette pommade. Je handen blinken ervan en dit voorspelt dat het een glansrijk product is. Pommade in de handen verdelen behoeft klein beetje kracht. Hij laat zich makkelijk en gelijkmatig in het haar verdelen terwijl je wat weerstand voelt. Ik gebruik een borstel om die weerstand zo laag mogelijk te houden. Je voelt een goede grip in het haar omdat hij plakkerig is. Ik nam 4 normale vingerscheppen. Mijn haar heeft golven maar ondanks de medium tot sterke hold kwamen die niet door. Ik ben meer een sterk tot zeer sterke hold gebruiker, vandaar. Deze pommade legde mijn zijkanten mooi in model en liet ze liggen. Mijn slagen werden getemd. Stylen met damn good soap ging heel goed. Mijn haar kreeg mooie hoogte en lag netjes in model. Alleen een paar losse haartjes te zien. Afwassen van de handen, was wat meer een klus.
   Glans:
   Op de pot staat: ‘Lots of shine’ en ja hoor, dat is zeker waar! Die glans bleef de hele dag.

   Sterkte en duurzaamheid:
   Je leest verder op de pot: ‘lots of hold’. Dit vertaalt zich in een voor mij aannemelijke ‘medium tot sterke hold’. Mijn haar lag de hele dag goed in model. Naar het einde toe wat meer golven en klein beetje ingezakt haar maar zeker niet veel of erg. Mijn slagen en zijkanten bleven lekker op hun plaats. Ook geen splits in mijn kapsel. Enkel een paar losse haartjes hier en daar. Ik maakte een fietstocht met temperaturen rond de 20 graden, redelijk wat wind, soms wat zon en een paar kleine regenbuien en … alles bleef op zijn plaats! Dit nam het meeste van mijn onzekerheid aangaande de hold weg!

   Restyling:
   Gaat makkelijk daar hij niet opdroogt of hard wordt. Toen ik mijn haar doorkamde, merkte ik geen weerstand. De hold werd wat minder, er kwamen golven door.

   Build up:
   Die is redelijk plakkerig en vettig maar geen probleem voor mij. Ik waste het haar een beetje met shampoo. Het haar werd daardoor makkelijk doorkambaar. Ik deed dan enkele scoops bij op nat haar. Dit gaf een stevige greep en meer zekerheid qua hold, mooi ontgolfd haar. Beter resultaat dan op handdoekdroog haar de dag ervoor.

   Uitwassen:
   2, 3 keer wassen. Haar voelt gezond en zacht door de voedende ingrediënten.

   Haar-, huidproblemen:
   Geen.

   Conclusie:
   Ik raad deze pommade aan omwille van:
   - De verzorgende ingrediënten.
   - Volledig natuurlijke samenstelling.
   - Handgemaakt.
   - Mooie glans.
   - Duurzame pommade.
   - Als je eens een andere pommadebasis wil proberen.
  Schrijf je eigen review

  Eerder bekeken door jou