GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Door Team Pomade-Online.nl, 25 mei 2022

    Werkt een gezichtsscrub ook voor mannen?

    Een gezichtsscrub is een aanrader voor mannen. Hieronder vertellen wij jou waarom. Er zijn vele verschillende soorten face-scrubs op de markt. Let wel op als u een gevoelige huid heeft, dit kan dan erg pijnlijk zijn. Het is aan te raden om eerst goed het etiket te bekijken welke producten er in een scrub zitten. Er kunnen ingrediënten in zitten, waar u allergisch voor kunt zijn.

    Gezichtsscrub haalt dode huidcellen weg
    Een gezichtsscrub reinigt niet alleen als een facewash, maar haalt ook de dode huidcellen weg. Dit zorgt voor een strakke, egale huid. Veel vrouwen gebruiken al jaren een gezichtsscrub, maar mannen eigenlijk nog niet. Level3 heeft een fijne scrub, die voor de normale huid prima geschikt is om te gebruiken. Dit product bevat abrikozendeeltjes, die zorgen dat de huid echt goed schoongemaakt wordt. Het verwijdert oliën, vuil en mee-eters. Perfect dus om te gebruiken voor de normale huid.

    Hoevaak moet ik mijn gezicht scrubben als man?
    Wij raden u aan om in het begin niet te vaak uw gezicht te scrubben. Uw huid is het niet gewend, en dit zal tijd nodig hebben om op te bouwen. Begin met 1x per week, en kijk hoe uw huid hierop reageert. Mocht het goed gaan en heeft u behoefte aan een extra keer? Ga dan naar 2x per week, maar zeker niet meer.

    Hoe gebruik ik een gezichtsscrub
    Dit product wordt vaak gebruikt onder de douche, omdat uw huid echt nat moet zijn om te kunnen scrubben. Als u dit niet doet, beschadigd uw huid.  Let ook goed op, dat u alleen gezichtsscrub op de juiste plekken smeert en vermijd contact met ogen en lippen. Komt het wel in de ogen of mond. spoel dan goed uit met lauw warm water. Gebruik 2 vingers om zo goed te kunnen scrubben. Draai zachtjes rondjes, niet te hard, anders beschadigt uw huid snel. Na het scrubben is het aan te raden om zachtjes uw huid af te deppen. Dit komt, omdat uw huid nu al licht aangetast is door het schoonmaken. U wilt uw huid nu niet nog meer aantasten; het zal moeten helen.

    Wat te doen na het scrubben van uw gezicht?
    Na het scrubben is het aan te raden om een verzorgende creme op te doen. Wel 1 met zo min mogelijk alcohol. Alcohol droogt de huid alleen maar uit. Zoek dan ook een creme met een laag alcohol gehalte. Proraso heeft ook een speciale scrub voor mannen met baarden uitgebracht. De Proraso Baard Exfoliating Paste Beard Scrub 100ml. Dit haalt de dode huidcellen uit uw baard!