GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 8 maart 2022

  Wat is het verschil tussen Haartonic en Grooming Tonic?

  Je hebt van beide vast wel eens gehoord: een haartonic en grooming tonic. Maar wat doen deze producten eigenlijk? En wat is het verschil? Een haartonic is al eeuwenoud. Zo is de Eau de Quinine en Eau de Portugal van Pinaud clubman al jarenlang een veel gebruikt product in Frankrijk en Amerika. Ook begint dit product langzaam in Nederland bij elke barbershop te verschijnen. Het verschil zit hem vooral in de verzorgende werking van de haartonic, en de pre-style werking van de grooming tonic.  Hieronder vertellen wij jou meer over deze geweldige producten.

  Haartonic gebruiken

  Haartonic is vooral bedoeld om de pomade die je in je haar hebt, weer te activeren. Dus als je bijvoorbeeld een Murrays Pomade in je haar hebt, gebruik je een klein beetje haartonic, om dit product weer te activeren. Ook is het doel van een goede haartonic om jouw hoofdhuid te reinigen. Je verwijdert namelijk de pomade van de hoofdhuid waardoor jou haarzakjes niet dicht slibben. Ook zorgt haartonic ervoor, dat de hoofdhuid een goede doorbloeding houdt,wat dan weer jouw haar gezond houdt.

  Grooming Tonic gebruiken

  Grooming tonic is meer een product, dat er is om jouw haar een extra boost te geven. Het zorgt ervoor dat het haar dikker lijkt, en zorgt voor een betere hold van jouw pomade. Dit product gebruik je vaak net voor het föhnen. Je haar lijkt dikker, voller en gezonder. Ook is het mogelijk om een grooming tonic alleen te gebruiken als je gewoon een messy look wilt. Je haar lijkt er natuurlijk door omdat er bijna geen hold in zit. De grooming tonic beschermt je haar ook tegen het föhnen.  Een styling powder is ook goed te gebruiken als pre-styler. Zo heeft Slick gorilla een styling powder uitgebracht, die ook prima voldoet aan de eisen van een pre-styler. Net als de grooming tonic.

  Kan ik grooming tonic en haartonic samen gebruiken?

  Ja, dit is mogelijk. Houd er alleen rekening mee, dat beide een andere werking hebben. Zo is haartonic geschikt om pomade te activeren en je hoofdhuid schoon te maken, en is grooming tonic meer geschikt als pre-styler en je haar er natuurlijk uit te laten zien. Dus samen gebruiken kan, het heeft alleen niet heel veel nut.

  Grooming tonic en Haartonic in de aanbieding kopen

  Wij van Pomade-Online hebben de beste grooming en haartonics geselecteerd voor een scherpe prijs. Ook doen wij maandelijks acties via onze nieuwsbrief. Als u zich hiervoor aanmeldt, krijgt u maandelijks leuke kortingscodes en leuke acties in uw mailbox. Maak vandaag nog een account aan! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u ons altijd bereiken via 0186-610022.

  Reuzel Hair Tonic review

  De Reuzel Hair Tonic is echt een begrip geworden. Leen en Bertus barbier hebben een geweldige productlijn uitgebracht waarbij elk product uniek is in zijn soort. De Reuzel Hair Tonic hebben wij dan ook uitvoerig getest, en we kunnen u zeggen, dat dit een geweldig product is. Het doet wat het zegt. Reuzel Hair Tonic is olievrij, voed je haar en geeft je lokken een natuurlijke glans. Wij zouden dit product zeker een 9 geven op de schaal van 10. Het enige minpuntje is, dat als je de dop te hard dichtdraait deze kapot schiet. Verder is het een geweldig product!

  Reuzel Grooming tonic review

  De Reuzel Grooming Tonic is verkrijgbaar in 3 maten. 100ml, 350ml en 500ml. Later is hier ook nog een spray variant bijgekomen. Dit product is geweldig! Het doet wat het moet doen. De ideale pre-styler zoals wij hem hebben getest! Het beschermt je haar tegen het föhnen en zorgt ervoor dat je haar al een lichte hold heeft voordat jij een product gaat toevoegen. De Reuzel Grooming Tonic krijgt van ons een 9 op de schaal van 10. Helaas is het dopje soms snel kapot. Vandaar de 9 en geen 10.