GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 11 oktober 2021

  Wat is Hairstyling Powder en wat doet het voor je haar?

  Wat doet een Hairstyling Powder nou eigenlijk?
  Steeds meer merken brengen tegenwoordig een Hairstyling Powder uit. De vraag is wat doet deze powder nu eigenlijk? Wij van Pomade-Online waren in het begin een beetje sceptisch over deze producten want ook wij wisten niet wat ons te wachten stond. Maar wat heeft dit product ons positief verrast! Ook merken wij dat via onze B2b site, www.pomadegroothandel.nl dit product heel veel word ingekocht door barbers en kappers. Wat is de reden dat dit product zo goed loopt?

  Volume voor dunner wordend haar
  Dit product zorgt er dus voor dat je haar veel meer volume krijgt, dus is het eigenlijk goed geschikt voor de mannen die wat kaler aan het worden zijn. Hairstyling powder bevat vaak silica silylate of rijstpoeder die eigenlijk voor een soort textuur vormen in jouw haar waardoor ook vocht en oliën in jouw haar geabsorbeerd worden. Dit geeft het haar een veel vollere look.
  Mocht je dus helaas wat kaler worden, is dit product echt geschikt voor jou! Ook zitten hier geen gevaarlijke chemicaliën in, waardoor het ook nog eens niet slecht is voor jouw haar.

  Hairstyling powder gebruiken als Pre-styler
  Als een product natuurlijk volume geeft, waarom niet gebruiken als Pre-styler? Dit gebeurt uiteraard heel veel. Wij als Pomade-Online hebben zelf jarenlange ervaring als barbier en weten daarom als geen ander wat een product doet. Na vele pompadours, quiffs en slick backs geknipt te hebben, zijn wij van mening dat een Hairstyling Powder of op zijn Nederlands Haarpoeder niet mag ontbreken in jouw badkamerkastje. Het product geeft je haar echt zoveel meer volume, daar kan geen grooming tonic tegenop. Enige nadeel is uiteraard dat dit wel ten kosten gaat van de shine in het haar.

  De voordelen van een hairstyling powder?
   • Meer volume voor het haar
   • Geen slechte chemicaliën
   • Product is makkelijk uitwasbaar
   • Fijn als pre-styler te gebruiken in plaats van een tonic
   • Makkelijk in gebruik vergeleken met een stevige vetbasis pomade
   • Het haar blijft soepel, dus wordt niet hard


  De top 3 Hairstyling Powders van Pomade-Online.nl
   • Slick Gorilla Hairstyling Powder
   • Reuzel Matte Texture Powder
   • Uppercut Styling Powder

  Ben jij toch niet zo’n fan van haarpoeder maar zoek je wel een goede pre-styler? Kijk dan een naar de Saloon’s Grooming Spray. Dit product is ook geschikt voor meer volume en zeker om een stevige hold te creëeren voordat jij jou gewenste pomade in het haar gaat brengen.