GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 29 april 2022

  Wat is een goede pomade voor de zomerdagen?

  De dagen worden weer langer, het zonnetje begint lekker te schijnen en de biertjes liggen weer koud. De zomerdagen zijn een genot voor elke man. Maar jouw haar krijgt wel wat te verduren met dat warme zonnetje. Zeker als de straling echt fel is, raden wij u aan uw haren goed te verzorgen, om beschadigingen te voorkomen. Wij van Pomade-Online hebben over de 500 producten getest en kunnen u zeker adviseren, welke pomade u het beste kunt gebruiken in de zomerdagen. Want een platte kuif, dat wilt natuurlijk niemand. Ook is een goede verzorging belangrijk. Zorg dat u in ieder geval 3x per week uw haren wast met een goede shampoo. De Layrite Daily Shampoo is bijvoorbeeld echt een top product voor mannen.

  Vetbasis pomade in de zomer gebruiken?
  Wij raden het zeker af om vetbasis pomade te gebruiken in de zomer. Dit komt, omdat vet vaak smelt. Als het vet smelt loopt het over uw voorhoofd. Ook uw haar zal instorten en het volume zal geheel uit uw haar verdwijnen. Daarom raden wij aan geen vetpomade te gebruiken in de zomer. Wilt u wel gewoon shine hebben in de zomer? Gebruik dan de Layrite Super Shine. Dit product is ideaal om te gebruiken, en wast gewoon uit met warm water.

  Waterbasis pomade in de zomer gebruiken?
  Waterbasis pomade is zeker aan te raden in de zomer. Dit product droogt wat meer op, en geeft uw haar de nodige hold om de warme dagen door te komen. Wel raden wij u aan bijvoorbeeld een Clay te gebruiken. De Layrite Cement clay behoud ook zijn hold in de warme dagen. Zo stort uw haar niet in, en is deze de hele dag doorkambaar. Wat ook een geweldig product is op het gebied van waterbasis, is de Corleone High Sheen Pomade van The New York barbershop. Dit product is lekker sticky, en blijft de gehele dag in uw haar zitten. Wel droogt deze iets meer op dan een Clay product.

  Styling powder in de zomer gebruiken?
  Dit is het ultieme product voor de zomer! Slick gorilla styling powder is een poeder substantie, die jouw haar mooi mat maakt en de nodige hold geeft. Ook is het aan te raden om voor het inbrengen van deze geweldige poeder, eerst een grooming spray te gebruiken zoals die bijvoorbeeld van Pinaud. Pinaud Supreme hairstyling spray is een sterke groomingspray die het haar al de nodige extra hold geeft, en beschermt goed tegen de warmte. Deze 2 producten zijn perfect te combineren. Wel raden wij u aan om aan het einde van de dag uw haar in ieder geval goed te wassen, zodat uw hoofdhaar zijn natuurlijke glans weer terugkrijgt.

  Haarproducten kopen voor warm weer?
  Bij Pomade-Online.nl hebben wij alle producten verkrijgbaar voor het warme weer. Pomades, Grooming tonics en haarstylingpowders zijn allemaal te bestellen bij Pomade-Online. Ook geven wij maandelijks korting weg via de Nieuwsbrief, en doen wij wekelijks leuke acties met gave goodies! Meld u snel aan voor de nieuwsbrief, om zo toegang te krijgen tot deze geweldige acties!