GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 19 november 2021

  Wat is de beste pomade?

  Wat is de beste pomade?
  Wij van Pomade-Online zijn al meer dan 10 jaar bezig met het testen van verschillende pomades. Zo hebben wij de hele wereld afgezocht naar de meest unieke, lekker ruikende en makkelijkst smeerbare pomades om zo een unieke webshop te creëren. Het begon allemaal jaren geleden, toen wij gingen zoeken naar de Black & White Original Pomade, om die online te bestellen. Dit was op dat moment nog niet mogelijk in Nederland. Het idee kwam toen om zelf een webshop te beginnen, en zo deze producten te importeren, verkopen en te testen. Vooral het testen van goede producten om zo online een webshop neer te zetten, was leuk, maar ook erg moeilijk. Ook wij van Pomade-Online hebben echt wel producten in ons haar gesmeerd, waarvan wij achteraf dachten, dit hadden wij beter niet kunnen doen. U zal bij ons alleen maar kwalitatief goede producten vinden, die door onze barbers met jarenlange ervaring, getest zijn op vele haartypes.

  Schorem Haarsnijder en Barbier

  Het zal niemand ontgaan zijn dat de heren, Leen en Bertus, misschien wel wereldwijd de meest besproken barbers zijn. De heren van Schorem zijn, sinds hun shop open is, niet meer weg te denken uit de barbierwereld. Sinds Schorem bestaat, zijn de barbershops in Nederland zo toegenomen, dat je in elke stad wel meerder barbershops kan vinden. Zo ook is de productlijn van Schorem, REUZEL, niet weg te denken in onze webshop. De Reuzel High Sheen Rood 113gram was de allereerste pomade van Schorem, samen met de Reuzel Grease Medium Groen 113gram. Nu, vele jaren later staat er een productlijn die wereldwijd niet meer weg te denken is in elke barbershop. Hun allernieuwste product, De Reuzel Concrete Hold Pomade 113gram is voor het wat dunnere haar.

  Top 3 Reuzel Pomades op waterbasis

  • Reuzel High Sheen Rood Pomade
  • Reuzel High Sheen Blauw Pomade
  • Reuzel Extreme Hold Matte Pomade

  Layrite uit California
  Het jaar is 1999. Voor de meesten leek het, alsof het traditionele barbiervak zijn laatste adem uitblies. Desalniettemin was het Layrite's gepassioneerde oprichter, Donnie Hawley, welke nog dagelijks bezig was het haar van zijn klanten te perfectioneren. Zijn technieken werden echter gehinderd doordat veel van zijn klanten oliebasis producten gebruikten welke niet gemakkelijk uit te wassen waren. Zonder enige twijfel ging Donnie vastberaden door om een product te ontwikkelen dat perfect aansloot bij zijn visie op het barbiervak. Het eindresultaat was een waterbasis product met de inmiddels bekende slogan: "Hold Like Wax and Wash Out Like Gel". Zo is Layrite begonnen om een productlijn te creëeren, die nu wereldwijd in elke Barbershop te vinden is.

  Layrite Pomades op waterbasis

  • Layrite Original Hold Pomade
  • Layrite Superhold Pomade
  • Layrite Natural Matte Cream Pomade
  • Layrite Cement Hair Clay Pomade
  • Layrite Super Shine Pomade

  Wat is volgens Pomade-online de beste Pomade?
  Na jaren testen en over de 150 verschillende producten geprobeerd te hebben, kunnen wij voor u een top 3 maken die wij persoonlijk de betere pomades vinden. Wel moeten wij zeggen, dat wij van Pomade-Online, zeker alle producten die wij verkopen erg goed vinden. Daarom is deze top 3 pomades dan ook vooral gebaseerd op een persoonlijke mening. Wat voor u goed werkt, kan voor een ander haartype weer minder werken. Mocht u nog vragen hebben of wilt u advies? Bel gerust, of stuur een E-mail naar [email protected]

  Top 3 beste pomades op waterbasis: