GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 2 juni 2022

  Wat is de beste baardshampoo?

  Er zijn heel veel verschillende baardshampoos op de markt, van heel goedkoop, tot heel erg duur. Je kan het verschil tussen beide producten zien in de ingrediënten die achterop het flesje staan. Wij van Pomade-Online hebben verschillende baardshampoos getest bij onszelf, maar ook bij onze klanten in de barbershop. Het grote verschil tussen een dure en een wat goedkopere baardshampoo, zit hem vooral in het feit dat duurdere wat geconcentreerder zijn. Net als met normale shampoo.

  Baardshampoo van Proraso
  Baardshampoo van Proraso is verkrijgbaar in verschillende geuren. De Proraso Wood & Spice is 1 van de bekendste. Het handige pompje geeft aan hoeveel je nodig hebt, en het product bevat veel ingrediënten die heel goed zijn voor jouw baard. Het is aan te raden om de baard gemiddeld 3tot 4x per week goed te wassen met een baardshampoo. Een baardshampoo bevat castorolie, wat de poriën opent en goed reinigt. Gebruik baardshampoo niet voor je hoofdhaar. Baardshampoos hebben een ander zuur gehalte. Koop voor uw hoofdhaar bijvoorbeeld de Layrite Daily Shampoo. Die erg geconcentreerd is, en goed reinigt.

  Borstel ook je baard na het wassen
  Na het wassen en drogen van jouw baard, is het aan te raden om jouw baard goed te borstelen. Dit haalt de losse haartjes weg. Losse haartjes geven je jeuk, waardoor je vaak gaat krabben. Zo krijg je een geïrriteerde huid. Dit voorkom je door goed te borstelen. De Proraso Military Baardborstel is een geweldige borstel, die lekker in de hand ligt en erg stevig is.

  Top 3 baardshampoos van Pomade-Online:

  Baardshampoo kopen in de aanbieding
  Koop bij Pomade-Online baardshampoo in de aanbieding. Pomade-Online heeft wekelijks leuke aanbiedingen en tips via de mail. Meld u snel aan voor de nieuwsbrief, en maak gebruik van leuke kortingen. Heeft u nog vragen of suggesties? stuur ons dan een E-mail naar [email protected].