GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 10 mei 2022

  Waarom moet ik mijn baard borstelen?

  Heb jij een flinke baard, die je graag goed verzorgt? Dan is een baardborstel echt een must. Een baardborstel is erg belangrijk, omdat het helpt jouw baard gezond, strak en in model te houden. Hieronder vertellen wij jou meer over een baardborstel, maar ook over een baardkam.

  Je baard gezond houden met een baardborstel.
  Door een baardborstel regelmatig te gebruiken, bevorder jij de gezondheid van jouw baard. Omdat jij hem vaker borstelt, zullen er een stuk minder losse haartjes blijven zitten, waardoor je ook minder jeuk ervaart. Dit komt omdat losse haartjes vaak kriebelen. Van kriebels krijg je jeuk. Daarom is het belangrijk om jouw baard vaak te borstelen, maar ook elke dag te hydrateren met een baardolie. Baardolie van Proraso is echt een klassieker die niet meer weg te denken is uit het badkamerkastje van de man!

  Een volle baard door een baardborstel te gebruiken
  Doordat je vaak met een baardborstel door je baard gaat, haal je losse haartjes weg, maar zorg je ook dat er veel meer volume in jouw baard komt. Dit is weer belangrijk voor de mannen die wat minder baardgroei hebben. Zo lijkt het een stuk voller. Ook door vaak de baard te borstelen, zal jouw baard elke dag weer een stukje makkelijker te stylen zijn. Zeker omdat er dan geen klitten in komen.

  Het verschil tussen een baardkam en een baardborstel
  Een baardkam wordt vaak voor het stylen toegepast. Dit is belangrijk om te zorgen dat er geen klitten in de baard komen, Een baardborstel heeft ook een verzorgende werking. Die haalt wat meer de losse haartjes weg, waardoor je een stuk minder jeuk krijgt. Beide zijn erg handig! Alleen een baardborstel heeft net iets meer functie. Verder is het natuurlijk helemaal aan jou zelf wat jij het fijnste vindt.

  Proraso Military brush baardborstel kopen?
  Koop bij Pomade-Online de Proraso military brush voor een scherpe prijs. Ook hebben wij altijd leuke acties via onze nieuwsbrief. Dus meld je snel aan om ook leuke acties in jouw mailbox te krijgen. The Bluebeards Revenge heeft een model uitgebracht met een handig handvat. Dit model is hier verkrijgbaar!