GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 5 oktober 2022

  Waarom is naast baardolie ook een baardtrimmer belangrijk?

  Een baardtrimmer is echt een must voor mannen die een mooie en volle baard willen. Dit heeft ermee te maken dat de baard het beste gelijk kan groeien. Zo krijg je namelijk het beste resultaat voor een volle baard. Baardolie is daar in tegen net zo belangrijk. Want een goede baardolie zorgt voor een gehydrateerde onderhuid. Als de onderhuid goed gehydrateerd is, dan krijg je een stuk minder jeuk. Omdat je dan van je baard afblijft, zal de onderhuid ook niet gaan irriteren. Mocht je een langere baard hebben, bekijk dan eens de Reuzel Baardbalsem. Hier zijn 2 versies van. De baardbalsem geeft je baard een klein beetje hold, waardoor je hem mooi recht of in de gewenste vorm kan stylen.


  Kan een baardtrimmer baardgroei stimuleren?


  Een baardtrimmer kan zeker helpen om jouw baard gezonder te maken. Of het de baardgroei kan stimuleren zijn de meningen over verdeelt. Er is geen bewijs dat de baard meer gaat groeien, maar het is wel aan te raden om te baard gelijk te trimmen. Zodat de baard veel voller lijkt. Wahl heeft een geweldige baardtrimmer in hun assortiment die ook te koop is bij Pomade-Online. Bekijk hem hier.
   

  Een baardverzorgingsset kopen bij Pomade-Online.nl


  Wij van Pomade-online hebben een baardverzorgingsset voor u gemaakt om zo in 1 koop de beste baardverzorgingsproducten te bestellen. Het meest gebruikte producten voor de baard is baardolie. Baardolie verzorgt en hydrateert de haren maar ook zeker de onderhuid, wat net zo belangrijk is. Als jouw onderhuid hoed gehydrateerd is, zal de onderhuid niet jeuken. Hierdoor blijft jouw baard zacht en gezond. Zo voorkom je ook de kans dat er baardharen gaan ingroeien.
   

  Je baard aflijnen met een baardtrimmer


  Je baard aflijnen met een baardtrimmer is zeker mogelijk thuis. Echter raden wij het wel aan op dit bij een barbier te doen in een barbershop. Schorem haarsnijder en barbier is bijvoorbeeld echt een goede barbershop om eens heen te gaan. Mocht u toch liever thuis aan de slag gaan, koop dat een Wahl baardtrimmer. Dit product is erg goed en heeft verschillende opzetstukjes waardoor jij jouw baard in elke vorm kan aflijnen.


  Is je baard laten groeien zonder snor in 2022 in de mode?


  In verschillende delen van de wereld is dit erg in de mode. In Nederland zien we het niet zo heel vaak. Dus of het echt in de mode is, denken wij niet. Wel is het uiteraard belangrijk om jouzelf goed in je vel te voelen. Dus als jij graag een baard zonder snor wilt laten groeien, laat je hier dan niet door tegenhouden!
   

  Hoe moet ik mijn baard bijwerken?


  Je baard bijwerken doe je met een baardtrimmer of een gewone trimmer. Ook kan je een tondeuse gebruiken. Maar deze zijn vaak iets groter, en moeilijker in gebruik. De Wahl beret is een geweldige trimmer die in barbershops gebruikt wordt door professionals. Ook heeft de Wahl Beret een stealth versie, die er erg mooi uitziet.
   

  Wat is een goede baardcreme?


  Een goede baardcrëme is die van High Life. Dit product is echt een zachte creme die meer de werking heeft van een baardolie dan een echt baardbalsem. Zeker voor de langere baarden een echt aanrader. De High Life awesome beard cream is te bestellen bij Pomade-online.
   

  Help! mijn baard jeukt


  Als jouw baard jeukt, betekend dit dat de onderhuid geirriteerd is. Dit is te voorkomen door een goede baardverzorging. De baardverzorging begint met een baardolie. Om de onderhuid goed te hydrateren. Zonder baardolie wordt je huid droog, en gaat je baard jeuken. Proraso heeft een fijne baardolie in verschillende geuren.
   

  Wat kan ik doen tegen kale plekken in mijn baard?


  Tegen kale plekken in je baard kan je niet heel veel doen. Je kan wel je baard lang laten groeien en zo de kale plekjes een beetje bedekken. Wel kan je kijken waar je bijvoorbeeld meer baardgroei hebt. Als je bijvoorbeeld een dikke snor hebt, laat die dan vooral staan, en haal de rest eromheen weg. Heb je bijvoorbeeld dikke bakkebaarden? Leg hier dan de nadruk op!
   

  Welke baard past bij mij?


  Welke baard bij jou past ligt vooral aan de vorm van jou gezicht, en de baardgroei die jij hebt. Heb je bijvoorbeeld een kaal hoofd. Dan zou een lange baard echt erg mooi kunnen staan. Wel is het hierbij ook vooral persoonsgebonden en wat je zelf natuurlijk mooi vindt. Het gaat er niet om wat andere vinden. Maar vooral wat jijzelf mooi vindt!
   

  De beste baard balm in 2022?


  De beste baard balm vinden wij die van Reuzel. De Reuzel baardbalsem is echt een aanrader voor de mannen met een middel tot lange baard. Dit product heeft een hydraterend effect, en een lichte hold voor jouw baard. Reuzel baardbalsem heeft dus alle goede punten die een baardbalsem nodig heeft. Wel is dit natuurlijk 1 van de producten die goed zijn. Uiteraard zijn er merken zoals bijvoorbeeld Uppercut of Crown shaving met geweldige baardverzorgingsproducten!
   

  De beste baardolie review in 2022


  De beste baardolie is Proraso Wood & Spice. Dit product is betaalbaar, heeft een geweldige geur, en is zeker 1 van de betere op de markt. Een baardolie bestaat uit olie om de onderhuid goed te hydrateren. Verder moet het niet te vet zijn, want anders gaat de baard teveel glimmen. Vaak is 1 of 2 druppeltjes echt al genoeg. Begin goed dan ook eerst goed de onderhuid te masseren, en ga daarna door naar de baard.
   

  Mijn baard hydraten tegen jeuk?


  Ja, dit is het belangrijkste om de baard goed te verzorgen. Jeuk komt door een droge onderhuid. Als je dit goed in masseert met een baardolie, zal de jeuk stoppen en zal de baard verder gezond groeien. Het merk Saloon’s heeft tevens een fijne baard moisturizer die minder vet is dan een olie, maar wel de onderhuid goed hydrateert. Bekijk hem hier.
   

  Wat zijn schilfers in mijn baard?


  Schilfertjes in jouw baard zijn vaak dode huidcelletjes. Dit kan je voorkomen door de baard goed te borstelen, maar ook de baard goed te wassen met een baardshampoo. Zeker is het aan te raden om de baard gemiddeld 2/3x per week te wassen met een baardshampoo. Elk dag is niet nodig. Als je jouw baard elke dag wast met een shampoo krijg je juist weer een droge onderhuid. Wat niet bevoorderlijk is voor de gezondheid van jouw baard.
   

  Baard gift set voor mannen


  Proraso heeft vaak mooie giftsets voor mannen met de gewenste geur. Deze baard gift sets zijn ook te bestellen bij Pomade-Online. Zo is er een Wood & Spice lijn, Azur Lime en cypress vetyver gift sets voor mannen. Te bestellen bij Pomade-online.
   

  Hoevaak moet ik mijn baard borstelen?


  Je baard borstelen is wel aan te raden om dit elke dag te doen. Zo haal je losse haartjes weg en zal je een groot gedeelte van de dode huidcelletjes weg borstelen. Ook is het aan te raden om je baard zeker 2 tot 3x per week te wassen met een goede baardshampoo. Zo voorkom je dat je baard geirriteerd raakt en gaat ruiken.