GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Het hele weekend 20% korting op Crown Shaving met CODE: CROWN50

    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Het hele weekend 20% korting op Crown Shaving met CODE: CROWN50

    Door Team Pomade-Online, 25 oktober 2022

    Waarom een Pomade online kopen?

    Pomades zijn er in vele soorten en maten. Als je een Pomade online wilt kopen, is het aan te raden om eerst te weten wat je wilt gebruiken. Er zit veel verschil in elke pomade. Zo is het grootste verschil waterbasis en vetbasis. Denk hierbij aan dat de ene moeilijker uit te wassen is, dan de ander. Ook is de hold erg verschillend. Er zijn pomades met lichte hold en veel shine. Of juist een sterke hold met weinig shine. Veel keuze dus! Mocht je hier vragen over hebben, stuur ons dan een Email, of geef ons een belletje op 0186-610022.

    Welke Pomade gebruiken?


    Welke pomade jij moet gebruiken hangt af van wat voor kapsel je wilt. Wil je bijvoorbeeld een pompadour? Dan is het aan te raden om een sterke pomade te gebruiken met veel shine. Zo kan de Reuzel High sheen Blauw echt een goede pomade zijn om te gebruiken. Wil je echt de oldskool pompadour zoals bijvoorbeeld Elvis Presley? Gebruik dan een vetbasis pomade. Murrays pomade is echt een ouderwets product dat het nog steeds goed doet in de tijd van nu. Wat we tegenwoordig vaak zien, is dat mensen meer de peaky blinders look willen. Dit is te realiseren met elke pomade. Het ligt er alleen aan of je veel shine wilt, of juist niet.

    Is pomade slecht voor je haar?


    Pomade is niet slecht voor je haar. Wel ligt het eraan hoe je pomade gebruikt. Je moet je haar na het gebruiken van een product altijd goede nazorg geven. Een vetbasis pomade moet je bijvoorbeeld niet op je hoofd smeren, maar echt in het haar. Als je het echt op de hoofdhuid smeert gaan de haarzakjes dicht zitten. Dit is niet goed voor de haargroei en daardoor kan je sneller kaal worden. Na het gebruik van producten zoals bijvoorbeeld een Pomade, is het aan te raden om 2/3x per week je haar te wassen met een goede shampoo. Layrite heeft een daily shampoo en conditioner uitgebracht die je goed kan gebruiken om de restjes pomade weg te wassen. Ook is het aan te raden om 1 of 2x per week je hoofdhuid goed te reinigen met een haartonic. Jeris Hair tonic is echt een geweldige haartonic die voor ieder huidtype geschikt is.

    Welke pomade voor dun haar?


    Pomade voor dun haar is vaak lastig uit te zoeken voor mannen. Wij van pomade-online hebben vele getest en kunnen u zeggen dat de Reuzel Concrete hold van Schorem haarsnijder en barbier echt geschikt is voor mannen met dunner haar. Deze pomade is licht in aanbrengen maar geeft toch een goede hold. Ook zorgt dit product ervoor dat jij wat meer volume krijgt. Wil je toch liever geen pomade gebruiken maar wel een extra boost geven aan jouw haar? Gebruik dan een stylingpowder. Slick Gorilla Stylingpowder is wereldwijd echt al een begrip geworden. Dit product geeft je haar een lichte hold en een stuk meer volume! Je strooit het bovenop je haar en masseert het langzaam in. Zo lijken jouw haren een stuk dikker en geef je jouw haardos een boost volume.

    De beste pomade voor mannen


    De beste pomade voor mannen is in onze ogen de Layrite Superhold. Dit product heeft alles wat een goede pomade moet hebben. Het heeft een lichte shine en een sterke hold. Daarnaast wast je deze pomade ook nog eens uit met alleen warm water. Het woord Layrite stamt af van de zin lay right. oftewel je haar moet goed zitten. Layrite Superhold bestaat al sinds de vorige eeuw, en is daarom in onze ogen misschien wel 1 van de allerbeste pomades! Ook was het product 1 van de 1ste waterbasis producten die zich een echte pomade mag noemen.

    Welke cream pomade gebruiken?


    Een goede cream pomade is zacht en heel makkelijk in te brengen. Oil Can Grooming is een 1 van de betere cream pomades die wij getest hebben. Het product komt in een echt sterk blikje en is erg zacht en wrijft heel makkelijk uit over je handen. Als je het in je haren inbrengt, zal het snel jouw haren in de juiste richting brengen die jij wilt. Het product heeft een lichte hold zoals een cream meestal heeft, en heel veel shine! Ook is de Oil Can Grooming op waterbasis, en daarom heel makkelijk uit te wassen.

    Is er een pomade groothandel?


    Naast Pomade-online zijn wij ook www.pomadegroothandel.nl begonnen. Een webshop speciaal voor barbershops en herenkappers. Hier vind u, als u een account aanmaakt hele gave merken voor uw barbershop. Naast dat u hier per stuk kunt bestellen, doen wij er ook bij alle orders altijd leuke goodies bij. Heeft u interesse in meer informatie? Ga dan snel naar www.pomadegroothandel.nl KVK of BTW nummer is hier wel verplicht om toegang te krijgen tot onze inkoopsprijzen. Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een E-mail naar [email protected]

    Wat is de beste Pomade met veel glans?


    Een pomade met veel glans is de Layrite Super Shine. Dit product is op waterbasis wat echt uniek is op het gebied van veel shine. Layrite Super Shine heeft een lichte hold en is makkelijk uitwasbaar met warm water. U kunt het product ook mixen met de Layrite Superhold om zo een mega sterke hold te krijgen, met heel veel shine! Mocht u een echte greaser zijn? Bekijk dan eens de Royal Crown hairdressing. 1 van de oudere pomades op de markt die op vetbasis is gebaseerd. Heeft een lichte hold en het doosje is zelfs nog van karton! Echt een must-have voor de pomade verzamelaar. De Royal crown hairdressing heeft mega veel shine en een lichte hold.

    Goedkope Pomade kopen?


    Er bestaan ook zeker goedkope pomades. Houd er wel rekening mee dat kwaliteit ook een rol speelt. Er zijn bijvoorbeeld merken als The Shave factory met pomades die allemaal een unieke geur hebben. Deze pomades zitten in een plastic potje met een verschillende kleur deksel. Verder zijn het goede kwaliteit Pomades. De prijs ligt rond de €5,95. Ook bestaat er het merk Marmara barber wat in ongeveer dezelfde prijsklasse zit. Beide verkrijgbaar bij Pomade-online

    Wat is de beste Matt Pomade?


    De beste Matt Pomade vinden wij de Uppercut Deluxe matte pomade. Dit product is een Matte Pomade die erg makkelijk smeert. Het heeft een medium tot heavy hold en heeft geen shine. Zo is er ook nog eens een Special edition uitgebracht van het bekende Pink hotel in Amerika. Bekijk beide producten op onze website! Naast het merk uppercut, heeft Layrite ook nog een Natural matte Cream uitgebracht die erg goed is. Dit product in ook matt, en brengt makkelijk aan in het haar. Met een licht medium hold is dit ook zeker een aanrader!

    Reuzel Pomade kopen?


    Schorem haarsnijder en barbier hebben het geweldige merk Reuzel op de markt gebracht. Deze producten zijn ook te koop bij Pomade-online. Reuzel pomade rood is 1 van de best verkochte producten op het gebied van pomade. Nadat ze heel veel succes hadden met de Reuzel Rood en Groen, besloten Leen en Bertus de lijn verder uit te breiden. Zo kwamen er nog vele producten bij, maar ook op het gebied van baard, haar en gezichtsverzorging.

    Layrite Pomade kopen?

    Layrite pomade is 1 van de allerbeste pomades op de markt. Deze producten komen uit de USA, en zijn allemaal op waterbasis. Het komt van de barbershop Hawleywoods barberhop. Donnie Hawley vond dat de producten die in 1999 op de markt waren niet goed genoeg voor zijn barbershop. Zo is hij zelf gaan zoeken naar een product dat hetzelfde werkt als een vetbasis pomade, maar wel gewoon uitwast met warm water. Zo is de Layrite Original Deluxe pomade geboren. 1 van de grondleggers voor waterbasis pomades. Nu jaren later zijn er verschillende nieuwe producten bijgekomen. Layrite Cement Hair Clay is echt 1 van de allerbeste clay pomades op de markt. Dit product heeft een ijzersterke hold en is gemakkelijk uit te wassen met warm water. Wil je iets minder hold maar een natuurlijke look? Kijk dan eens naar de Layrite Natural matte cream pomade.

    Suavecito Pomade kopen?


    Suavecito Pomade te koop bij Pomade-Online. Deze geweldige Pomades uit de USA zijn al jarenlang een begrip in Nederland. De Pomade met het bekende skeletten hoofdje is echt een aanrader voor de Pomade gebruiker. Deze producten zijn op waterbasis en wassen daarom makkelijk uit met warm water. Ook is er een oil based pomade die een sterke hold heeft met een flinke portie shine! Mocht je producten van Suavecito in de aanbiedingen willen kopen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo krijg je toegang tot leuke kortingen en goodies!

    Pomade op waterbasis kopen?


    Pomade op waterbasis is het meest verkochte product. Waterbasis pomade zorgt ervoor dat jij de voordelen hebt van een vetbasis pomade, maar wast het wel gewoon uit met warm water. Layrite heeft geweldige waterbasis pomades op de markt, maar bekijk ook zeker eens de Oil Can Grooming original pomade! Dit product zit in een geweldig blikje, en is echt een pomade je eens getest met hebben. De Oil Can Grooming heeft een high hold met een high shine effect!