GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Door Team Pomade-Online.nl, 10 oktober 2022

    Reuzel Pomade van Schorem Haarsnijder en Barbier!

    De heren van Schorem haarsnijder en barbier in Rotterdam zijn al jaren een begrip in Nederland, maar zeker ook in landen als Amerika, Canada en de rest van de wereld. Niet alleen zijn dit geweldige Barbiers, maar ook hebben Leen en Bertus samen een productlijn uitgebracht van pomades, shampoos en baardverzorgingsproducten die in bijna iedere barbershop liggen. Pomade van het merk reuzel is er in vele soorten en maten. Zo heb je Reuzel Rood high sheen pomade 113gram waar het allemaal mee begon. Hierna is er een Blauwe versie van uitgebracht die iets sterker is. De Reuzel Rood is op waterbasis en makkelijk uitwasbaar met warm water. Ook is er een groene variant, de Reuzel Grease medium groen 113gram deze is er voor de echte greasers. Dit product wast moeilijk uit, maar is zeker geschikt voor de peaky blinders look.

    Is Reuzel pomade goed voor je haar?


    Reuzel pomade is geschikt voor ieder haartype. Zeker de Reuzel Concrete hold is uitermate geschikt voor mensen die wat dunner haar hebben. Het product is makkelijk smeerbaar en heeft een medium hold. Houd er wel rekening mee dat een vetbasis pomade zoals Reuzel roze wel een product is dat je niet op je hoofdhuid moet smeren. Maar echt in het haar. Als je dit teveel op de huid smeert, kan het gebeuren dat je jouw haarzakjes dicht smeert. Hierdoor groeit je haar niet meer, en wordt je sneller kaal.

    Reuzel pomade fiber review 2022


    De Reuzel Fiber Pomade 113gram van Reuzel is een echte game changer. Het is een flexibel stylings product dat je haar de hele dag doorkambaar maakt. Het product heeft een medium hold en zal de hele dag blijven zitten zoals je wilt. Wel is het vooral geschikt voor de wat meer natuurlijke looks. Het product heeft een zachte vanilla mint geur die niet overheersend is, maar juist een beetje zacht. Ook zorgt dit product ervoor dat je haar wat meer volume krijgt. Dit komt omdat het juist niet hard wordt. De haartjes gaan niet aan elkaar plakken, waardoor je haardos een stuk voller lijkt. Wil je echt meer een peaky blinders kapsel?. Gebruik dan een wat sterker product, zoals de Reuzel Blauw of Reuzel roze pomade.

    Wat is de beste reuzel pomade in 2022

    De beste Reuzel pomade is naar onze mening de Reuzel rood 113gram pomade. Dit komt omdat dit product alle aspecten heeft van een goede pomade. Zo is hij eenvoudig in gebruik en voor ieder kapsel geschikt! Met zijn vanilla cola geur is hij dan ook niet weg te denken uit iedere barbershop in de wereld! Het product heeft een medium hold, maar is zeker niet de lichtste. Wij zouden hem persoonlijk in willen delen tussen de medium en heavy. Dat maakt hem juist zo geweldig. Je kan hier een french crop mee stijlen, maar zeker ook een pompadour. Mocht je pompadour kapsel nou toch een klein beetje inzakken. Gebruik dan een beetje grooming spray voor het föhnen om zo het beste resultaat te krijgen! Naast een medium/heavy hold en een heerlijk cola geur, heeft dit product een medium shine level. Houd er rekening mee dat een waterbasis pomade zoals de reuzel rood, altijd het einde van de dag wat minder shine gaat geven. Wil je echt de hele dag shine in je haar hebben? gebruik dan een vetbasis pomade zoals de Reuzel grease medium groen!

     

    Reuzel pomade in verschillende groottes


    Reuzel heeft verschillende groottes aan Pomades uitgebracht. De Reuzel pomade 113gram is de meest voorkomende in elke shop of webwinkel. Maar naast de middel versie, is er ook een travelsize (35 gram) uitgebracht. Dit product is handig om mee te nemen op vakantie. Maar ben je nou echt een flinke reuzel pomade gebruiker? Dan is wellicht de 340gram versie een aanrader. Zeker op het gebied van geld kan je hier echt wel wat mee besparen.

    Reuzel Pomade voor dun haar?


    Reuzel pomade heeft ook zeker producten voor dun haar. Zo kan je de concrete hold gebruiken van Reuzel, die echt gemaakt is voor mannen met wat dunner haar. Dit product is zacht in te brengen en wordt daarna echt een goede stevige hold. Het houd het haar wat natuurlijker en zeker voor de mannen die wat dunner haar hebben, zal het je kapsel echt een boost geven. Mocht je liever geen pomade in willen smeren? Bekijk dan eens de stylingspowder van Reuzel. Dit product bestaat uit een poeder wat je haar weinig hold geeft, maar wel veel meer volume! De Reuzel matte texture powder is uitermate geschikt voor de mannen die ietsje kaler aan het worden zijn. Mocht je toch iets meer hold willen, gebruik dan voor dat je de poeder in brengt een beetje Grooming tonic. Dit moet je doen voor het föhnen. Zo krijgt je haar al een volume boost en is het beschermt tegen zonnestralen.
     

    Hoe moet ik reuzel Pomade gebruiken?


    Reuzel gebruik je door na het douchen je haar handdoek droog te maken en het in je haar te smeren. 1 vinger is meestal genoeg om je haar goed te stylen. Mocht je je haar altijd föhnen, smeer dan na het föhnen het product in je haar. Als je echt een volume boost wilt, gebruik dan Reuzel grooming tonic 350ml voor je je haar haar gaat föhnen. Dit geeft jouw haar echt een volume boost!

    Reuzel Pomade in de aanbieding kopen?


    Wij van Pomade-online hebben wekelijke leuks acties en kortingscodes beschikbaar voor alle producten in onze webshop. U kunt zich aanmelden bij ons op de nieuwsbrief. Wekelijks hebben wij leuke acties, goodies of andere gave weetjes en tips van onze gespecialiseerde barbiers! Deze heren hebben elke dag 10 tallen verschillende klanten in de shop, en testen alle producten van onder andere Reuzel, Murrays en Layrite.
     

    Is reuzel pomade op waterbasis?


    De meeste reuzel pomades zijn op waterbasis. Reuzel groen en Reuzel roze niet. De rest is allemaal makkelijk uit te wassen met warm water. Wel is het aan te raden om uw haar 2/3x per week te wassen om zo alle laatste restjes pomade goed weg te wassen van de hoofdhuid. Mocht u een vetbasis pomade gebruiker zijn, gebruik dan 2/3x per week een scrub shampoo. Reuzel heeft hier een goede shampoo voor uitgebracht die in verschillende groottes beschikbaar zijn.
     

    The peaky blinders look met reuzel pomade : The texturised crop!


    Wil jij de peaky blinder kapsel van Thomas Shelby? Koop dan Reuzel grooming Tonic en gebruik deze samen met de Reuzel Rood high sheen 113gram pomade. Deze 2 producten zijn ideaal om de perfecte texturised crop te krijgen. Wel raden wij u aan om eerst naar een goede barbier toe te gaan. Want de haircut is net zo belangrijk als het product! Gebruik een grooming tonic voor het föhnen om zo meer volume te creëren en daarna de pomade om de texturised crop te realiseren.