GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Vrijdag 1 Maart worden bestellingen na 14:00 na het weekend verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 17 januari 2022

  In de Spotlight: Clubman Pinaud Aftershaves!

  Pinaud Clubman en zijn heerlijke aftershaves
  Clubman Pinaud is het klassieke scheer- en huidverzorgingsmerk uit Amerika. opgericht in 1810 door de Franse parfumeur Edouard Pinaud. Edouard was de parfumeur van het hof van Napoleon III. Dit merk wordt sinds 1900 verkocht in vele barbershops in Amerika. Een aantal bekende mensen die dit geweldige product gebruiken zijn Bob Hope, Kirk Douglas en Donald Trump. Sinds een aantal jaar geleden heeft Pinaud de Clubman Reserve lijn uitgebracht, met heerlijke geuren die ruiken naar een bepaalde drank. Zo is de Whiskey woods niet meer weg te denken uit de traditionele barbershops van deze tijd. Ook is Pinaud Clubman tegenwoordig gespecialiseerd in een hele barbierlijn, met geweldige baardproducten, pomades en scheerartikelen.

  De Pinaud Original Aftershave lotion
  Dit geweldige product vormt de basis van alle uniek geuren van Pinaud Clubman. Eduard Pinaud heeft dit product ontworpen en geperfectioneerd naar een ultieme aftershave. De aftershave heeft een geur van topnoten van Sinaasappel, Bergamot en Citroen. Dit is al jarenlang dezelfde formule. Alleen het flesje is veranderf van glas naar plastic. De aftershave is te bestellen bij Pomade-Online, en is in verschillende formaten beschikbaar. De beste prijs en snelle levering zorgen ervoor dat u Pinaud Clubman producten binnen 24 uur in huis hebt. Bekijk ook eens de varianten hieronder!

  De Pinaud Clubman Reserve Aftershaves
  Sinds een aantal jaar is Pinaud Clubman begonnen hun lijn uit te breiden. Deze heerlijke geuren ruiken allemaal naar een specifieke dranksoort. Zo is de Cognac Neat een sterke verfrissende geur, die je de hele dag blijft ruiken. De Tequila Tease variant doet je echt denken aan een vakantie op het spaanse strand! Al deze geuren zijn bij Pomade-Online in de showroom te bekijken, en ruiken. Ook verkopen wij travelsize flesjes van de Pinaud geuren. Zo kunt u alle geuren bestellen en testen, om zo erachter te komen, welke variant voor u het beste is. Bekijk de Pinaud Clubman reserve varianten hieronder.

  Pinaud Clubman Reserve Whiskey Woods
  Pinaud Clubman Reserve Tequila Tease
  Pinaud Clubman Reserve Brandy Spice
  Pinaud Clubman Reserve Cognac Neat
  Pinaud Clubman Reserve Gent’s Gin
  Pinaud Clubman Reserve Sweet Rum

  Pinaud Clubman Barbier productlijn
  Pinaud Clubman heeft niet stilgezeten. Er is een hele productlijn voor barbiers uitgebracht. Baardolie, baardbalsem en verschillende pomades zijn niet meer weg te denken uit de barbershops. Dit geweldige merk heeft een complete lijn, die iedereen op het gebied van verzorgingsproducten tevreden zal stellen. Ook is er een uniek product uitgebracht: de 2+1 baardconditioner van Pinaud Clubman.
  Deze geweldige baardcreme zorgt voor hydratatie, verzorging en geeft je baard een natuurlijke glans. Elk product heeft zijn eigen kenmerkende geur, en is niet meer weg te denken uit de barbershops in Amerika.

  Pinaud Clubman bij Pomade-Online
  Wij van Pomade-Online zijn 1 van de eerste webshops die dit geweldige merk naar Nederland hebben gebracht. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het importeren van dit geweldige merk! U kunt bij ons alle producten bestellen, en testen in onze showroom. Mocht u voor 17.00 bestellen, word het diezelfde dag nog verstuurd.  Heeft u nog vragen? Stuur dan een E-mail naar [email protected]