GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 2 mei 2022

  Hoe voorkom ik schilfers in mijn baard?

  Heb jij ook wel eens dat, als je door jou baard wrijft je hele shirt onder de schilfertjes zit? Witte kleine stipjes, die je dan gauw van je shirt probeert af te slaan. Dit zijn huidschilfertjes of roos! Roos komt ook voor op jouw hoofdhaar. Hoewel beide onschuldig zijn, kan het er wel onsmakelijk uitzien. Wat moet je tegen beide doen? Dat vertellen wij jou uiteraard hieronder. Wij willen er wel even bij zeggen dat dit geen ernstige aandoening is, en het dan ook bij heel veel mannen voorkomt. Het is ook niet besmettelijk.

  Hoe ontstaat roos?
  Roos ontstaat door irritatie van de onderhuid. Dit kan uiteraard ook uitdroging zijn. Dit kan ook komen door dat je chemische producten in jouw haar of baard smeert. Daarom is het belangrijk om elke avond bijvoorbeeld pomade uit jouw haar te wassen. Dit hoeft dan weer niet elke avond met shampoo, maar mag ook met lauw warm water. Niet te heet, want te heet douchen zorgt weer voor een droge huid. Het beste is dan ook het voorkomen van een droge huid. Hoe? Dat vertellen wij u hieronder.

  Hoe voorkom ik schilfers in mijn baard?
  Schilfertjes ontstaan vaak door een te droge onderhuid. Een droge onderhuid kan bijvoorbeeld komen door te heet douchen, of het is gewoon genetisch bepaald. Je kan het beste elke morgen als jij klaar bent met douchen, een beetje baardolie op de huid smeren. Of een verzorgende hydraterende creme. Baardolie is echt perfect voor elke soort baard, en zeker heel belangrijk voor de onderhuid. Als jouw onderhuid goed is gehydrateerd, zullen er minder schilfertjes los laten.
  Bekijk eens de baardolie van Proraso. Deze is wereldwijd 1 van de best verkochte producten voor de baard.

  Baardshampoo tegen schilfers.
  Ook is het belangrijk om minimaal 3/4x per week uw baard te wassen met speciale baardshampoo. Deze shampoo is anders dan shampoo voor uw hoofdhaar. Dit haalt alle schilfertjes weg, en zorgt ervoor dat uw baard weer lekker schoon is. U hoeft uw baard niet elke dag te wassen met een baardshampoo. Dit komt dan ook weer niet ten goede aan de verzorging voor uw baard. Uw lichaam maakt zelf ook belangrijke oliën aan, die voor een gezonde baard zorgen. Proraso heeft verschillende geuren baardshampoo’s, die erg fijn zijn in gebruik. Zeker aan te raden om de Wood & Spice Baardshampoo van Proraso eens te bekijken. Deze ruikt heerlijk naar cederhout met een vleugje spice.

  Producten tegen schilfers kopen bij Pomade-Online
  Wij van Pomade-Online bieden heel veel verschillende producten aan, zoals baardolie, baardbalsem en baardshampoo, die allemaal goed werken om de onderhuid te hydrateren. Meld u snel aan op onze nieuwsbrief, om zo toegang te krijgen tot leuke kortingen! Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]