GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 8 augustus 2022

  Hoe voorkom ik ingegroeide baardharen?

  Iedere man heeft er helaas wel eens last van: een ingegroeide baardhaar. Dit kan dan ook erg zeer doen. Het verwijderen van een ingegroeide baardhaar kun je het beste doen met een pincet. Doe dit wel langzaam. Als hij eerder afbreekt, moet je nog flink aan de bak om hem eruit te halen. Maar hoe voorkom je een ingegroeide baardhaar? Dat vertellen wij jou hieronder.

  Eerst douchen, dan scheren
  Onze mening is dan ook eerst douchen en dan pas scheren. Maar hier zijn de meningen over verdeeld. Wij vinden dat doordat je eerst doucht met warm water, je huid al lekker gekalmeerd is voor het scheren. Warm water opent de poriën. Als die open zijn is dat beter voor uw haar bij het scheren. Ook maakt warm water de baardharen zacht. Gebruik wel een goede pre shave voor het scheren. Zo heeft Proraso de Pre shave cream wood & spice uitgebracht, die erg zacht, en niet te sterk qua mint ingrediënt is.

  Vieze scheermesjes
  Dit is misschien wel het grootste probleem bij ingegroeide baardharen. Het is eigenlijk zelfs de bedoeling om elke scheerbeurt een schoon mesje te pakken. Veel mannen gebruiken een mes tot hij bot is. Maar hierdoor zitten er altijd bacteriën op uw mesje. Hierdoor raakt de huid geïrriteerd, en daarom groeien er snel haartjes onder jouw huid.
  Vervang dan ook echt elke dag je mesje. Er zijn goedkopere alternatieven kwa mesjes die scherp zijn, maar ook kwalitatief goed. Bekijk eens de EUROMAX Single blades, die vrij goedkoop zijn.

  Scheer met uw baardgroei mee
  Door tegen de baardharen in te scheren lijkt uw baard wel gladder. Maar dit is erg slecht voor uw huid. Vaak trek je doordat je dit doet, de baardharen eruit. in plaats van dat je ze afscheert. Dit zorgt voor erge irritatie. Bekijk dan ook goed hoe jouw baardharen groeien, en scheer dan ook met die richting mee.

  Hydrateer de huid om ingegroeide haartjes te voorkomen.
  Reuzel heeft een geweldige mannencreme uitgebracht, die erg fijn is om elke dag te gebruiken. Dit product houdt je huid schoon, en hydrateert de huid,wat erg belangrijk is om ingegroeide baardharen te voorkomen. De skincare face moisturizer van Reuzel, hydrateert, reinigt en houdt de huid soepel. Het tilt jouw gezichtsverzorging naar een hoger niveau!

  Pomade-online en gezichtsverzorging
  Bij Pomade-Online hebben wij mooie producten beschikbaar voor gezichtsverzorging en baardverzorging. Meld  je snel aan voor onze nieuwsbrief, en ontvang wekelijks leuke aanbiedingen en tips om zo de beste producten te scoren voor een scherpe prijs. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan een E-mail naar [email protected], wij geven u binnen 24 uur een passend antwoord op elke vraag.