GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 5 oktober 2021

  Hoe verzorg ik mijn baard?

  Hoe verzorg ik mijn Baard goed?
  Dit is een vraag die wij meerdere malen per week krijgen. En ook is dit eigenlijk een hele belangrijke vraag. Want wie wil er nou niet een woeste volle baard die ook nog eens naar een heerlijk mannelijke geur ruikt? Wij van Pomade-Online.nl hebben jaren ervaring in het behandelen en verzorgen van meer dan 1000 baarden. Zo zijn wij alle kleuren, lange, korte, dikke en dunne baarden wel tegen gekomen. Nu de vraag. Hoe verzorg ik mijn baard goed? Dit doe je door te beginnen met een baardolie. Baardolies zijn erg belangrijk voor de groei van de baard, maar ook voor de verzorging van je huid eronder. Mocht je geen product gebruiken om je baard zacht te houden, zal de onderhuid gaan schilferen. Geloof ons, dat wil je echt niet. Als de witte schilfertjes in je baard gaan zitten, ziet dat er heel onhygiënisch uit. Ook zal de baardolie zorgen dat op het moment, dat je een korte baard hebt, hij een stuk minder jeukt bij het groeien. Een droge huid zorgt voor jeuk, jeuk zorgt voor krabben, en krabben is niet goed, want dan raakt de huid geïrriteerd. Wat wij een goede betaalbare baardolie vinden is de Proraso Baardolie Wood & Spice. Dit product is prima geschikt om jouw baard er verzorgd mee uit te laten zien. Ook heeft de Proraso meerdere varianten. 

  Welke Baardolie is het meest geschikt voor mijn baard?
  Er zit zeker verschil tussen baardolies. Alleen is het verschil meestal niet zo groot. De meeste baardolies bestaan uit jojoba olie of argan olie.
  Zo is de baardolie van Proraso niet extreem dik, Maar die van Damn Good Soap bijvoorbeeld wel. Dit is persoonsgebonden, dus wat jij fijner vindt.
  Ook is de Damn Good Soap geheel op natuurlijke basis gemaakt. Vaak zit het verschil bij baardolies hem vooral in de geur. Zo heeft de Layrite Concentrated Beard Oil een heerlijke zachte vanille geur. Zeker een aanrader!  Wat doet een Baardbalsem voor mijn baard?
  Naast baardolie heb je ook nog een baardbalsem.
  Wat is hier het verschil in? Baardolie is vooral geschikt voor het verzorgen van de baard. In baardbalsem zitten ook producten, die een lichte hold geven aan jou baard. Dit is natuurlijk fijn als je een wat langere baard hebt, zodat je baard niet alle kanten uit springt. Heb je een langere baard en wil je graag een goede baardbalsem? De Reuzel Beard Balm is een uitstekend product om je baard goed te modelleren en zo in elke stijl te vormen.

  Is Baardshampoo echt nodig?
  JA! baardshampoo is heel belangrijk voor jou baard. Want baardharen vangen als geen ander haar snel bacteriën op. Dit komt natuurlijk omdat de baard onder jouw mond groeit.
  Het is dan ook niet zo gek dat als jij bijvoorbeeld wat eet, dit eten ook een beetje in jouw baard terecht komt. Wassen dus! Het is wel zo dat een baardshampoo een ander zuurgehalte heeft dan normale shampoo’s. Gebruik dan ook echt een baardshampoo zoals die bijvoorbeeld van Proraso om zo een gezond mogelijk herstel van jou baardharen te krijgen. 

  Wat is een goede starter kit voor mijn Baard om te kopen?
  Wat wij van Pomade-Online.nl aanraden is vooral om met een paar basis producten te beginnen.
  Het eerste product is de Proraso Baardolie Wood & Spice. Dit product is ideaal geschikt om uw baardharen goed te verzorgen. Daarnaast is een goede baardshampoo echt heel belangrijk (zie hierboven) Om dan een beetje variatie te krijgen in geuren, bieden wij u de Proraso Baardshampoo Azur Lime aan. Mocht de baard na een aantal weken lang genoeg zijn, raden wij u aan om een baardbalsem te gebruiken met een beetje hold erin. De baardbalsem van Reuzel is een echte aanrader op het gebied van styling en strak houden van de baardharen. Interesse in deze 3 producten?  Bekijk onze speciale Baard Starter Kit!.