GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 15 december 2021

  Hoe krijg ik meer volume in mijn haar?

  Hoe krijg ik meer volume in mijn haar?
  Deze vraag is erg vaak gesteld bij Pomade-Online. Hoe krijg ik meer volume in mijn haar? Dit ligt een er een beetje aan hoeveel haar jij nog hebt. Mocht je een flinke bos haar hebben op het hoofd, maar lijkt het een beetje slap en futloos? Dan hebben wij hieronder een aantal tips voor jou om dit aan te pakken! Onze barbier van Pomade-Online heeft al zeker 1000+ kapsels mogen stylen, en weet dan ook echt de kneepjes van het vak om een flinke dikke haardos in elk gewenst model te krijgen. Wel met de juiste producten natuurlijk. Denk ook aan het feit dat als je al een klein beetje inhammen hebt, dat je het haar bijvoorbeeld niet naar achteren kamt. Dit zal de nadruk leggen op de kalere plekken. Vraag dan bijvoorbeeld aan jouw barbier, of een french crop wat voor jou is. Dit is een model dat het haar naar voren kamt, en zo de kale inhammen een beetje bedekt. Ook is het een idee om het haar wat langer te laten en dan golvend naar voren te dragen.

  Je haar Föhnen
  Dit is de stap die misschien wel 1 van de belangrijkste is. Je haar elke dag föhnen, niet te warm, maar zeker ook niet te koud. Borstel hierbij je haar elke dag in het model dat voor jou passend is. Föhnen zal het haar erg droog maken waardoor het een stuk dikker lijkt. Gebruik voor het föhnen dan ook een goede Salt Spray of de Layrite Grooming Spray om zo het haar nog droger te krijgen, en nog meer volume te creëren.

  Hair Styling Powder als stylingsproduct
  Hair Styling Powder is een product dat niet erg bekend is onder de mannen, maar zeker eens het bekijken waard! Hair Styling Powder van bijvoorbeeld Slick Gorilla, is echt een aanrader om meer volume te krijgen, ook voor de mannen met een wat dunnere haardos. Styling Powder neemt haarvetten op, en zorgt ervoor dat jouw haren dikker lijken. Maak je haar maar eens nat, dan zal je zien dat het veel dunner lijkt dan als het kurkdroog is. Hair styling powders hebben wel vaak een wat lichtere hold. Je kan het altijd mengen met bijvoorbeeld een sterke pomade of clay. De Layrite Cement Hair Clay is een product, dat goed te gebruiken is met Hair Styling Powders.

  Gebruik niet teveel product in je haar
  Veel mannen denken altijd, hoe meer hoe beter. Dat is alleen met bier :-) Bij haarproducten is het belangrijk om de juiste hoeveelheid product te gebruiken, Hoe meer jij op je hoofd smeert. Hoe zwaarder het haar wordt. Ook zullen de haartjes aan elkaar gaan kleven, en zo zorgen dat het juist niet op een volle look lijkt. Vandaar de tip hierboven: Hair Styling Powder! Denk er ook om, om jouw hoofdhuid goed schoon te maken’ savonds. De Greaseless Hair Tonic van Ed. Pinaud is een goede optie om jouw hoofdhuid goed te verzorgen.

  Reuzel Texture Powder voor meer volume
  Reuzel Texture Powder is een lichte poeder voor het haar. Het geeft het kapsel extra volume, meer textuur en is geschikt voor alle haartypes. U kunt deze poeder rechtstreeks in het droge haar strooien, of het eerst tussen uw handen wrijven, en vervolgens op het haar aanbrengen. Dankzij de zeefkop, het langwerpige en mooi vormgegeven blikje, kan deze stylingspoeder ook heel goed gedoseerd worden. Voor dikker of moeilijk handelbaar haar, wordt er aanbevolen om de poeder direct in te strooien, om het zo bij de haarwortels te krijgen.