GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 6 januari 2022

  Het verschil tussen Baardolie en Baardbalsem

  Baardolie en baardbalsem, beide een onmisbaar product voor jouw baard! Er zit wel een groot verschil tussen beide, het verschil zit hem vooral in het verzorgen en stylen. Wij van Pomade-Online, hebben alle soorten en maten van baardolies en baardbalsems getest, en kunnen jou perfect uitleggen wat je moet gebruiken, en wat het verschil is. Het verschil zit hem er vooral in dat baardolie, vooral een verzorgende werking heeft voor jouw baard. Het zorgt ervoor dat je baard, en de onderhuid gehydrateerd blijft, waardoor hij gezond verder groeit, en je geen schilfertjes krijgt. Baardbalsem daarentegen, zorgt er juist voor dat de baard wat meer te stylen is. Ook heeft dit product een verzorgende werking, alleen focust het zich vooral op het onderwerp stylen. Dit is wel vaker nodig bij een langere baard dan bij een kortere baard. Er zijn ook producten die een beetje van beide aanbieden. Zo heeft ons eigen merk, Saloon’s, een product uitgebracht dat een verzorgende werking heeft, maar ook een beetje hold toevoegt aan jouw baard! De Saloon’s Beard & Moustache Moisturizer is dan ook echt een uniek product, geschikt voor iedere baardman!

  Baardolie voor de korte baard

  Baardolie is goed te gebruiken voor kortere baarden. Zo groeit hij gezonder en natuurlijker. Ook is het aan te raden om je baard veel te wassen. zodat er geen vieze bacteriën in blijven zitten. Een baardshampoo is dan ook echt een MUST. Nog even over de baardolie, Er zitten vooral vele goede oliën in. die verzorgend werken, en jou baard een natuurlijke vochtige look geven.

  Baardbalsem voor de middel tot lange baard

  Op een gegeven moment is het aan te raden om uw baard wat meer te gaan stylen. Als het middellang gaat worden, raden wij u de baardbalsem van Reuzel aan. De baardbalsem van Reuzel heeft een lichte hold, om zo uw baard in de gewenste vorm te stylen. Als de baard wat langer is, gaat hij vaak pieken. Als dit gebeurt, is een baardbalsem een perfect product om dit tegen te gaan! Ook zijn er baardbalsems, die eigenlijk een beetje van beide bieden. Baardolie effect, en baardbalsem. De Proraso baardbalsem is zo’n product. Dit heeft een hele lichte hold, en ook een goede verzorgende werking, zoals een baardolie dit vooral biedt.

  Baardverzorging voor het product inbrengen, is erg belangrijk

  Voordat u een product inbrengt in uw baard, is het wel aan te raden om uw baard goed te wassen, en goed te borstelen. Een baardshampoo is essentieel voor alle baarden. Er zitten ook andere producten in dan in shampoo voor het hoofdhaar. Ook is een baardborstel belangrijk om de losse haren weg te borstelen. Want als u die laat zitten, gaat dit jeuken. Als u gaat krabben aan uw baard gaat dit irriteren. Zo krijgt u een rode huid en komen er schilfertjes los. Dit ziet er erg onhygiënisch uit. Borstelen dus! Proraso heeft een mooie military brush uitgebracht die ideaal in de hand ligt om zo uw baard goed te borstelen.

  Baardverzorging set kopen
  Wij van Pomade-Online hebben voor u een baardverzorging set samengesteld met 3 top producten.
  Een baardolie, baardshampoo en een stevige baardborstel voor de losse haartjes. Dit is de ideale starterskit om uw baard mooi, strak en lang te laten groeien! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, horen wij dit graag. U kunt een e-mail sturen naar
  [email protected] of bellen naar 0186-610022.