GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 11 november 2021

  Een droge huid na het scheren?

  Veel mannen scheren zich dagelijks, wat erin resulteert, dat jouw huid elke dag wel wat te verduren krijgt. Zeker mannen met een zware baardgroei, die een lekker gladgeschoren koppie willen, weten dat het best even zoeken is naar producten die zorgen dat jou huid kalmeert, hydrateert en soepel blijft. Wij van Pomade-Online hebben al vele verschillende huidtypes gezien in onze barbershop, en gaan jouw vertellen wat je het beste kan doen tegen een droge huid na het scheren. Want een droge huid zorgt er weer voor dat de huid gaat irriteren en gaat jeuken. Als je gaat krabben gaat dit lelijke rode plekken geven, en dat willen we te alle tijde voorkomen!

  Pre-shave cream of pre shave oil om te beginnen bij het scheren.

  Begin altijd met jouw huid goed in te smeren met een olie of een pre shave cream. Dit zorgt ervoor, dat de poriën open gaan en jouw huid helemaal klaar gaat zijn om geschoren te worden. Proraso Pre Shave Cream heeft een heerlijke eucalyptus geur, die eigenlijk in elke traditionele barbershop gebruikt wordt om de huid goed voor te bereiden op de perfecte scheerbeurt! Laat de Pre Shave Cream ongeveer 1 minuut intrekken.

  Scheerzeep of scheerschuim?

  Dit hangt ervan af hoeveel tijd jij wilt nemen in de ochtend om weer gladjes de deur uit te gaan. Een scheerzeep duurt iets langer dan een scheerschuim aanbrengen. Het verschil zit hem erin of jij jouw scheerzeep zelf wilt samenstellen, of jij die dik of dun wilt hebben. Scheerschuim heeft gewoon 1 samenstelling die moeilijk aan te passen is. Proraso heeft 3 scheerzepen die voor elke soort huid geschikt kunnen zijn.

  Lees onze blog: Hoe klop ik de perfecte scheerschuim?

  Gebruik na het scheren aluinsteen plus een goede after shave balm
  Gebruik na het scheren een aluinsteen om zo alle bacteriën die achterblijven te doden en jouw huid goed te ontsmetten. Dit kan wel een beetje prikken. Mocht je echt een hele gevoelige huid hebben? Pas dan op met alcohol en aluin. Hier kan je huid weer heel erg droog van worden. Na de aluin komt eigenlijk 1 van de belangrijkste producten om jouw huid te kalmeren: de after shave balm of post shave balm. Wij van Pomade-Online zijn erg gecharmeerd van de Farzad’s Tabacco After Shave Lotion. Dit product bevat hele belanrijke ingrediënten om jouw huid te hydrateren en te verzorgen. Farzad’s barbershop staat dan ook bekend als 1 van de allerbeste scheersalons wereldwijd. Wij als Pomade-online, mogen dit product als 1 van de weinigen verkopen in Nederland.
  Mocht je een andere after shave balm op het oog hebben, is dit uiteraard prima. Zorg er alleen voor dat er zo min mogelijk alcohol inzit. Komt niet ten goede van een droge huid.