GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 14 oktober 2021

  De allerbeste Baardbalsem voor jouw baard!

  Wat is de beste baardbalsem?
  Dit is een vraag die iets meer informatie nodig heeft over hoe jouw baard eruitziet.
  Wat is nu de beste baardbalsem om te kopen? Dit ligt er natuurlijk ook aan hoe lang jouw baard is. Als jouw baard kort is zouden wij van Pomade-online.nl bijvoorbeeld geen hele sterke baardbalsem aanbieden, maar eerder een lichtere variant zoals die van Proraso. Het merk Proraso heeft een hele reeks aan baardbalsems met verschillende geuren, die voor de korte tot middellange baarden erg geschikt zijn. Zo is de Baardbalsem Wood & Spice zeker een aanrader. Wil je toch nog meer hold en stevigheid? Ga dan eerder voor een baardbalsem met een sterkere hold zoals de baardbalsem van Reuzel. Deze originele baardbalsem is geurloos, maar er is uiteraard ook een Reuzel baardbalsem Wood & Spice variant. Er is dus eigenlijk niet 1 baardbalsem die voor iedere baard geschikt is. Wel is het belangrijk om een baardolie of baardbalsem te gebruiken om jouw baard op een zo goed mogelijke manier te verzorgen. Want een vieze baard wil natuurlijk niemand. Vergeet ook zeker niet om jouw baard vaak te wassen. Anders stapelen de bacteriën zich op in jouw baard. Een baardshampoo is hier uiterst geschikt voor om dit te voorkomen.

  Kan ik baardolie en baardbalsem tegelijk gebruiken?
  Dat kan zeker! Alleen heeft het niet erg veel nut. Het beste is om gewoon 1 product te gebruiken per dag. Waarom? Baardolie werkt vooral verzorgend en hydraterend voor de baard. Als je dit mixt met een Baardbalsem gaat dit ten koste van de hold van jouw baardbalsem. Je zou het bijvoorbeeld wel om de dag kunnen gebruiken. Gebruik in ieder geval 1 van de 2 producten om zo jeuk, en een geïrriteerde onderhuid te voorkomen.

  Baardborstel
  Je dacht natuurlijk dat een baard laten groeien, net zo makkelijk was als gewoon elke dag scheren? Helaas werkt het in de praktijk niet zo. Je zult elke dag je baard goed moeten onderhouden om het hygiënisch verantwoord te houden. De baard zit natuurlijk rond de mond, waardoor alles wat jij in je mond stopt, ook in je baard terecht kan komen. Goed wassen en borstelen dus! Een baardborstel is heel belangrijk om de losse haartjes en schilfertjes uit jouw baard te halen. Een baardborstel is veel harder dan een normale borstel, vandaar dat hier speciale modellen voor zijn. Bekijk eens de Military Brush van Proraso. Deze borstel ligt lekker in de hand en is kwalitatief erg stevig!


  Top 3 Baardbalsems van Pomade-Online:

  1. Reuzel Baardbalsem
  De Reuzel baardbalsem is geurloos en zeker goed om jouw baard in een mooi en natuurlijk model te krijgen.
  Gebruik niet teveel, anders wordt jouw baard erg vet.

  2. Proraso Baardbalsem
  Een baardbalsem die een beetje sticky aanvoelt. Dit product is een light hold die een goede verzorgende werking heeft voor jouw baard. Ook de geuren zijn erg aangenaam van deze Baardbalsems.

  3. DAMN GOOD SOAP Baardbalsem
  Geheel op natuurlijke wijze gemaakt in Nederland, en die is DAMN GOOD. Dit product is zeker geschikt voor zowel verzorging, als een beetje hold te creëren voor jouw baard.
  Er zijn verschillende geuren verkrijgbaar van dit product.