GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 11 april 2022

  Alles over Sea Salt Spray lees je hier!

  Sea Salt Spray is het ultieme product voor een beach look.
  Het zeewater is heerlijk, en je hebt net een frisse duik genomen. Als je dan uit het water komt en je haar droogt lekker op. heb je eigenlijk een ‘’beach look’’. Je haar staat vaak een beetje omhoog en is warrig; Ook wel de ‘’Surf look’’ genoemd. Tegenwoordig is dit eigenlijk echt een trend geworden om dit als kapsel te dragen. De beach look is onder de surfers echt een jarenlange traditie. Maar hoe krijg jij nou deze geweldige beach look? Dat gaan wij jou van Pomade-Online vertellen! Onze barbiers van de Pomade-Online Barbershop & Supply Store hebben jarenlange ervaring met het stylen van mannenkapsels. Ook gaan wij u hieronder vertellen wat onze top 3 Sea Salt Sprays zijn.

  Waarom een sea salt spray gebruiken?
  De naam zegt het al: zeezout. Zout maakt je haar droger, maar reinigt ook jouw hoofdhuid en haalt dode huidcellen weg. Het is dus eigenlijk een prima product, dat ook nog eens niet slecht is voor het haar. Gebruik het uiteraard wel met mate, want een droge hoofdhuid is ook weer niet goed. Ook bevat een sea salt spray vaak natuurlijke ingrediënten, zoals glycerine. Een zeezout spray gebruik je dan ook echt om een droge nonchalante look te krijgen. Het haar wordt een klein beetje hard en gaat alle kanten op. Ook is een sea salt spray prima te gebruiken als pre-styler. Was wel je hoofdhuid goed aan het einde van de dag, om te zorgen dat jouw hoofdhuid niet uitdroogt.

  Hoe moet ik een sea salt spray gebruiken?
  Een sea salt spray zorgt voor meer volume, een beetje een slag in je haar en je haar droogt goed op. Begin met je haar droog te maken met een handdoek. Wrijf niet te hard met een handdoek op jouw hoofdhuid. Dit kan je haren beschadigen. Nadat het haar handdoekdroog is, spuit je op verschillende plekken een sea salt spray. Kneed het het met je handen door het haar, en zet je haar in de juiste positie. Bekijk na een aantal minuten of je nog meer nodig hebt.

  Top 3 Sea Salt Sprays van Pomade-Online

  Slick Gorilla Sea Salt Spray
  Deze geweldige sea salt spray zorgt voor een warrige strandlook. Het bevat ook een zeewierextract, dat er voor zorgt dat jouw haar en hoofdhuid gehydrateerd blijft. Deze unieke sea salt spray geeft ook nog eens bescherming tegen de zonnestralen.  Slick Gorilla Sea Salt Spray is vrij van parabenen, en gemaakt in de UK!

  Reuzel Surf Tonic 350ml
  Reuzel Surf Tonic is een zeezout spray die niet alleen controle en textuur geeft, maar ook nog eens een berg volume! Het laat de haren dikker lijken van wortel tot de punt. Verrijkt met rozemarijn en toverhazelaar-extract, waardoor jouw haar een extra dosis verzorging krijgt!

  The Bluebeards Revenge Sea Salt Spray
  Deze Sea Salt Spray ven The Bluebeards revenge is van hoge kwaliteit en is precies wat jij zoekt Het heeft een absolute klassieke geur die je in iedere barbershop terug vindt. Het bevat zeezoutmineralen, om jouw haar een natuurlijke uitstraling te geven. Extra hold, volume en textuur om zo de perfecte golf te creëren in jouw kapsel.

  Sea salt spray in de aanbieding kopen?
  Koop bij Pomade-Online Sea salt spray met korting! Wij hebben wekelijks leuke acties via onze nieuwsbrief. Meld u snel aan voor de nieuwsbrief, om zo snel mogelijk ook toegang te hebben tot onze wekelijkse aanbiedingen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, horen wij dit graag via [email protected]