GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 23 september 2021

  Alles over Reuzel High Sheen Strong Blauw Pomade!

  Reuzel High Sheen Strong Hold Blauw kopen, maar twijfel je?

  De blauwe pomade van Reuzel is eigenlijk 1 van de meest besproken pomades van Reuzel binnen onze webshop. Dagelijks krijgen wij de vraag waarvoor deze pomade goed geschikt is. In feite is deze blauwe Reuzel de sterkere variant van de Reuzel High Sheen Pomade, ookwel Reuzel Rood genoemd. 

  Laten we je eerst even de oorsprong van de Reuzel pomades uitleggen.

  Schorem Haarsnijder en Barbier
  De heren van schorem, Leen en Bertus, begonnen jaren geleden een barbershop Hartje Rotterdam. Het doel was een old school barbershop beginnen met ouderwets scheren, warme handdoeken en vele traditionele geuren, die eigenlijk een beetje vergeten waren in de snelle ontwikkeling op het gebied van kappers/barbers. Het doel van deze heren was om de traditionele kapsels weer opnieuw te introduceren en te doen herwaarderen in de huidige tijd. Nu, jaren later, zijn deze 2 barbers absolute LEGENDES geworden op het gebied van traditionele barbershops. Naast het succes van de barbershop hadden Leen en Bertus de wens een eigen pomademerk op de markt brengen, uiteraard alleen voor heren. Dit was het begin van Reuzel als merk.

  Reuzel Blauw van Schorem

  Het merk Reuzel
  Het merk Reuzel, ookwel varkensvet genoemd, begon met 2 pomade’s : Reuzel Grease Medium GROEN en Reuzel High Sheen Pomade ROOD. Deze 2 producten hebben de basis gevormd voor een merk dat nu wereldwijd verkocht wordt in de meest bekende barbershops, en eigenlijk in elk land wel te vinden en te verkrijgen is. Reuzel Grease medium GROEN is een vetbasis Pomade met een medium hold en een medium/high shine. Dit product is moeilijk uitwasbaar. Daarom brachten de heren ook direct de Reuzel High Sheen Rood uit. Dit product heeft alle voordelen van een vetbasis pomade, maar is gewoon uitwasbaar met warm water, of uiteraard de Reuzel Daily Shampoo.
  De hold is medium tot strong en geeft je haar een mooie en natuurlijke glans. Nu, jaren later, hebben de heren van Schorem vele pomade’s, shampoo’s, luchtjes en een baardcollectie. Misschien wel 1 van de allerbeste is op dit moment.

  Waarom Reuzel Blauw?
  Waarom is Reuzel Blauw voor jou de geschikte pomade?
  Omdat Reuzel blauw echt een super goede en stevige pomade is! Het is dus het stevige broertje van de Reuzel Rood, zegmaar Reuzel Rood on steroids.
  Deze Reuzel Pomade is perfect geschikt voor de hoge kuif en de dagen dat je haar echt goed moet blijven zitten. Ieder kapsel zal strak in model blijven door deze stevige Reuzel pomade.
  Het product smeert wat stroef op de handen, maar eenmaal in het haar is dit echt een pomade welke stevigheid geeft en geen vlokjes achterlaat in het haar. Je kan het wel een MONSTER hold noemen eigenlijk. De heren van Schorem hebben hier echt een pareltje gemaakt welke wereldwijd in duizenden barbershops gebruikt wordt.

  Reuzel High Sheen Strong Pomade

  Waarom Reuzel High Sheen Blauw een medium glans heeft?
  Het team van Pomade-online.nl bestaat uit mensen met veel ervaring op het gebied van pomade’s maar ook op het gebied van haar knippen en stylen. Binnen ons team hebben we een aantal traditioneel opgeleide barbers welke ook letterlijk elke dag met de handen in het vet lopen.
  Na vele verschillende kapsels te hebben geknipt en dan ook bij vele verschillende haartypes de Reuzel High Sheen Strong Blauw toegepast te hebben, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de blauwe Reuzel een medium glans heeft. Dit komt omdat vetbasis pomade’s veel meer glans creëren dan een Waterbasis Pomade. Uiteraard kun je er altijd een beetje Layrite Super Shine Pomade overheen doen om echt shine effect te krijgen dat bijna glinstert. Dit gaat wel iets ten koste van de hold.

  Benieuwd geworden naar deze Reuzel High Sheen Strong Pomade? Je ontvangt nu een Travel Size bij besteding van minimaal €50.