GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Door Team Pomade-Online.nl, 5 januari 2022

    Acqua di Parma uit Italië

    Acqua di Parma uit Italië kopen?
    Wij van Pomade-Online streven er steeds naar om voor u de perfecte mannen verzorgingslijn te vinden. Zo kwamen wij uit bij Acqua di Parma. Dit merk stamt uit het jaar 1916, waar het allemaal begon in Parma. De Acqua di Parma Colonia geur was de allereerste, die op de markt werd gebracht. Nu, meer dan 100 jaar later, is deze Colonia nog steeds 1 van de meest favoriete Colognes in Italië.  De Colonia staat bekend om zijn toevoeging van Siciliaanse citrusvruchten, vleugje lavendel en sandelhout, die een geur vormen, die al jaren door veel beroemdheden wordt gebruikt. Naast de Colonia, heeft het merk uiteraard vele andere producten uitgebracht. Onder andere producten voor mannen, maar ook voor vrouwen. Acqua di Parma is vooral bekend, doordat zij zich hebben laten inspireren door het Italiaanse cultuur. Zo gebruiken ze voor elke geur weer een andere combinatie aan ingrediënten, maar bijna altijd terugkerend, is de Siciliaanse citrusvrucht. Deze vrucht vormt die basis van bijna alle producten van Acqua di Parma.

    Acqua di Parma kopen bij Pomade-Online
    Pomade-Online heeft het assortiment uitgebreid met die geweldige tijdloze merk! U kunt bij Pomade-Online alles komen ruiken en testen in onze showroom. Ook is de verzending vanaf €20,- altijd gratis in Nederland, en krijgt u altijd leuke goodies. Acqua Di Parma is nu al niet weg te denken uit ons assortiment van geweldige merken. Wij verlangen eigenlijk al naar een vakantie in het heerlijke Italië.

    Acqua di Parma barbier lijn
    Na vele geweldige producten uitgebracht te hebben, heeft Acqua di Parma een barbier lijn uitgebracht. En wij van Pomade-Online kunnen u uiteraard precies vertellen hoe geweldig deze producten zijn! De Acqua di Parma Beard Serum is een baardolie, met geen enkele andere baardolie te vergelijken is. Deze geweldige serum in een tijdloos flesje, brengt u echt naar de stad Parma. De geur is verrukkelijk, en het product is erg geconcentreerd, zoals u kan verwachten van dit geweldige merk! Aqcua di Parma is niet te stoppen op het gebied van geweldige mannelijke verzorgingsproducten. De scheercreme is zacht, en ruikt ook naar de Italiaanse landschappen. Bekijk het hele assortiment van Acqua di Parma producten hier!

    Kan ik Acqua di Parma in de aanbieding kopen?
    Bij Pomade-Online is het aan te raden om u aan te melden voor onze nieuwsbrief! Wij sturen regelmatig kortingsacties met een persoonlijke kortingscode voor u, om zo een geweldig product te kopen, dat ook nog eens fijn is voor uw portemonnee. Mocht u nog vragen, of opmerkingen hebben over dit geweldige merk. Schroom dan niet om ons te bellen op 0186-610022

    Acqua di Parma giftsets
    Ook bij Pomade-Online hebben wij geweldige giftsets te koop van Aqua di Parma. Voor een scherpe prijs en altijd leuke extra goodies, bent u bij ons aan het juiste adres om het geweldige merk Acqua di Parma in huis te halen. De giftsets zijn altijd overladen met geweldige producten, zeer geschikt voor een verjaardag of bijvoorbeeld voor onder de kerstboom! Mocht u vragen hebben, of advies willen. Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij geven u binnen 24 uur advies, en u kunt het pakketje altijd bij ons afhalen.