GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
0
GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers

Black & White Original Pomade

Productomschrijving
Productomschrijving: Een medium sterke pomade uit Memphis, met Rock ‘n Roll geschiedenisBlack & White Pomade wordt al sinds 1922 geproduceerd en viert derhalve in 2012 het 90-jarig bestaan waardoor deze pomade in een speciale “90th anniversary edition” is te verkrijgen. De pomade is sinds 1922 onveranderd gebleven en werd/wordt gebruikt...

Productomschrijving:

Een medium sterke pomade uit Memphis, met Rock ‘n Roll geschiedenis
Black & White Pomade wordt al sinds 1922 geproduceerd en viert derhalve in 2012 het 90-jarig bestaan waardoor deze pomade in een speciale “90th anniversary edition” is te verkrijgen.

De pomade is sinds 1922 onveranderd gebleven en werd/wordt gebruikt door o.a. James Dean, Elvis Presley en meer recent Johnny Depp. De pomade staat bekend om haar zoete kokos geur.
Over Black & White

Black & White Pomade bestaat al sinds 1922 en wordt geproduceerd in Amerika en wel in Memphis / Tennessee, tevens de plaats waar veel rock ‘n roll legendes hun carrière begonnen. Mede hierdoor wordt de Black & White Pomade als sinds jaar en dag gebruikt door modellen, atleten en zangers.
In zowel Amerika als Engeland is deze pomade al zeer bekend en verschijnt deze regelmatig in tijdschriften en magazines. In Engeland is de pomade in 1990 zelf uitgeroepen als één van de “Top 40 products of all time”.

 Gebruiksaanwijzing:

 1. Zorg voor droog/handdoek-droog haar. Voor meer stevigheid eerst droog föhnen.
 2. Pak een kleine hoeveelheid black & white pomade en verdeel deze over de handpalmen.
 3. Verdeel de Pomade over het haar en style zoals gewenst.

Productspecificaties

SKU
BWHP200
EAN
075610948103
Inhoud
200 ml.
Hold
Medium

Reviews

4 / 5Based on 2 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: Robert Schol op 22 Januari 2015
  Ik heb dit product jarenlang gebruikt en ik moet zeggen dat dit gewoon waar voor je geld is. Het doet wat het moet doen. Een prima pomade om mee te starten, prima light tot medium hold en medium shine, ruikt lichtjes naar koko...
  Ik heb dit product jarenlang gebruikt en ik moet zeggen dat dit gewoon waar voor je geld is. Het doet wat het moet doen. Een prima pomade om mee te starten, prima light tot medium hold en medium shine, ruikt lichtjes naar kokos, eenvoudig aan te brengen. Tip: Niet gebruiken in sub-tropische en tropische landen. Je goed gecoiffeerde kuif zakt door de warmte als een pudding in elkaar.
  Onverslaanbare prijs/kwaliteitverhouding.
 • 4 / 5
  Gepost door: Ritus op 12 December 2013
  Smells amazing. Great hold and great fixation!
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou