GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  TAX
 • 0

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  By Team Pomade-Online.nl, 21 april 2022

  Mijn haar is lastig te stylen. Tips en Tricks!

  Wanneer jouw haar lastig te stylen is, is het aan te raden om een stevige pomade te gebruiken. Ook is het verstandig om naar een gespecialiseerde barbier te gaan, die uw haar kan uitdunnen. Vaak hebben mannen met heel dik haar problemen met het stylen. Daarom raden wij van Pomade-Online jou aan om bijvoorbeeld eens te kijken naar de Layrite Cement Hair Clay. Dit geweldige product is ideaal voor moeilijker handelbaar haar. Het is een stroef product, wat wel makkelijk in te brengen is, en de hele dag doorkambaar blijft. Houd er wel rekening mee dat dit product matt is. Wilt u liever wat meer shine? Combineer dan het product met de Layrite Super Shine. Gebruik niet teveel super shine. Dit gaat ten koste van de hold.

  Moeilijk te stylen haar föhnen
  Er ligt waarschijnlijk in jouw badkamerkastje een pareltje voor moeilijk handelbaar haar. Een föhn is voor mannen met dik haar de ideale styler. Doordat de haarschubben open gaan staan wanneer er met een föhn wordt gewerkt, gaan ze makkelijker een andere kant op. Met de koude functie op de föhn sluit je de haarschubben weer. Dus als je bijvoorbeeld een slickback wilt, maar je haar groeit naar voren, is het aan te raden om elke morgen net voor het inbrengen van je pomade, het haar even te föhnen.

  Moeilijk te stylen haar? Gebruik een pre styler!
  Mocht het haar nu echt lastig te stylen zijn? Gebruik dan nog voor het föhnen een grooming tonic of een pre styler. Een grooming tonic beschermt het haar ook nog eens tegen het föhnen, en geeft je haar alvast een klein beetje hold, om net die extra boost te geven voor uw pomade. Reuzel Grooming Tonic is het ideale product, om je haar een extra boost te geven qua hold. Dit zorgt er dan ook weer voor dat je haar iets makkelijker te stylen is in elk gewenst kapsel.

  Moeilijk te stylen haar? Kies voor een vetbasis pomade
  Hoewel veel mannen liever een waterbasis pomade hebben, is er voor de mannen met echt lastig haar, een stevige vetbasis pomade aan te raden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de High Life Heavy Pomade. Deze mega sterke pomade, temt echt alle haren. Wel is dit product erg moeilijk uit te wassen. Gebruik hier dan ook echt een goede shampoo voor. Layrite Daily Shampoo is een sterke shampoo die vetbasis pomades relatief makkelijk uit het haar krijgt.

  Koop uw producten voor moeilijk te stylen haar bij Pomade-Online
  Wij van Pomade-Online zijn gespecialiseerd in pomades, baardolies en andere stylingsproducten. Ook hebben wij wekelijks leuke acties en geven gratis goodies weg bij alle orders! Wil je meer weten over deze leuke acties? Meld je dan aan op de nieuwsbrief. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]