GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
0
GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers

Reuzel Baardset Groom & Grow Original

Reuzel Baardset Groom & Grow Original
Productomschrijving
De Reuzel Groom & Grow set is misschien wel het perfecte pakket om jouw baard in shape te krijgen en tegelijk te verzorgen om er fresh en verzorgt uit te zien.De baar balm zorgt er voor dat je jouw baard kan stylen hoe jij dit wilt. Je baard wordt gelijk gevoed en verzorgt. Droge huid en droge haren zal verleden tijd zijn met deze baard balm. D...

De Reuzel Groom & Grow set is misschien wel het perfecte pakket om jouw baard in shape te krijgen en tegelijk te verzorgen om er fresh en verzorgt uit te zien.

De baar balm zorgt er voor dat je jouw baard kan stylen hoe jij dit wilt. Je baard wordt gelijk gevoed en verzorgt. Droge huid en droge haren zal verleden tijd zijn met deze baard balm. Door zijn lichte shine heeft jouw baard een natuurlijke shine .

De baard foam zorgt er voor dat je je baard alvast in model kan brengen en een beetje kan stylen hoe jij het wilt hebben. Ook dit product zorgt ervoor dat jou baard naast het stylen ook gelijk goed gehydrateerd en gevoed word. Een droge huid, droge haren en/of een jeukende huid zal verleden tijd zijn!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou