GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Door Team Pomade-Online.nl, 17 maart 2022

    Wat is een pre-styler en hoe gebruik je het?

    De pre-styler, is een product dat je eigenlijk nog niet heel veel hoort anno 2022. Een Pre-styler is eigenlijk precies zoals het woord zelf zegt. PRE-styler. Je gebruikt dit dus voordat je een Pomade, clay of gel in je haar gaat doen. Maar wat doet een pre-styler nou eigenlijk? Dit product zorgt ervoor dat jij meer volume, en een klein beetje extra hold krijgt in je haar. Er zijn vele verschillende soorten Pre-stylers. Eentje om echt eens te bekijken is de Layrite Grooming spray. Dit product is misschien wel 1 van de beste Pre-stylers voor mannen. Zeker is het aan te raden om dit te gebruiken na het douchen en je haar handdoekdroog te hebben gemaakt. Ook zorgt het ervoor dat je haar niet gaat klitten. Wat vooral echt belangrijk is aan een pre-styler, is het verdikken van jouw haar. Het laat je haar er voller uitzien. Dus voor mannen met wat dunner haar, is dit echt een aanrader!

    De voordelen van een Pre-styler

    • Een betere hold voor jouw pomade
    • Meer volume
    • Bescherming tegen zonnestralen
    • Het haar lijkt veel dikker
    • Jouw haar klit minder snel
    • Blijft beter in model

    Kan ik Pre-styler mixen met pomade?
    Ja dat kan zeker, en is ook echt aan te raden om te doen. Zeker omdat een pomade vaak het haar een beetje verzwaard. Als jij dan zorgt dat je haar al een kleine boost krijgt voordat je Pomade gaat inbrengen, komt dit ten goede van jouw kapsel! Vergeet alleen niet je haar tussendoor ook te föhnen. Dit zorgt voor NOG MEER volume.
    Mocht je al water dunner haar krijgen, raden wij jouw aan om eerder een hairstyling powder te gebruiken, in plaats van een pomade.

    Verkoopt Pomade-Online ook Pre-stylers?
    Jazeker, Pomade-Online is gespecialiseerd in Pre-stylers, pomade en andere verzorgingsproducten voor mannen. Zo hebben wij veel verschillende grooming tonics en sea salt sprays voor mannen, die uit voorraad leverbaar zijn. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen op 0186-610022. Of Stuur ons een e-mail naar [email protected].


    Wat is de beste pre-styler?
    Wij van Pomade-Online vinden de Reuzel Grooming Tonic één van de betere Pre-stylers. Schorem Haarsnijder en barbier, hebben een geweldig merk neergezet, en zijn wereldwijd 1 van de bekendste barbieren. Deze Grooming Tonic heeft een heerlijke subtiele geur, en is makkelijk in te brengen. Ook is hier nog een spray variant van, welke net iets lichter is, en is deze in verschillende maten verkrijgbaar.