GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Door Team Pomade-Online.nl, 25 maart 2022

    Wat is de beste Pomade voor mannen met lang haar?

    Als man is het weer helemaal hip om middel lang haar te hebben. Uiteraard hebben de barbiers van Pomade-Online vele kapsels geknipt waaronder ook langer haar bij mannen. Ook dit haar moet gestyled worden om een strakke look te creëren, en er verzorgd uit te zien. Wij raden u aan om uw haar eerst in te sprayen met een grooming spray of tonic. Reuzel heeft een geweldige grooming tonic uitgebracht, die in bijna elke barbershop te vinden is! Sinds een aantal jaar is er ook een versie uitgebracht van dit product met een handig spraytje erbovenop, genaamd: Reuzel Grooming tonic spray 350ml. Mocht u liever een ander merk willen, bekijk dan eens de Layrite grooming spray. Dit product is erg sterk en prima in combinatie te gebruiken met 1 van de geweldige pomades van dit merk. Qua pomade raden wij aan om als man met middellang haar te kiezen voor de Layrite Superhold Pomade. Dit product is uitermate sterk, en heeft een redelijke shine! Dit geeft jouw lange haar een natuurlijke look, plus veel stevigheid. Zelf lang krullend haar, zou met de Layrite Superhold gewoon te stylen moeten zijn. Mocht het echt nog gaan pieken, gebruik dan zeker wat extraLayrite Grooming Spray.


    Stylingpowder voor mannen met lang haar
    Mocht u liever een stylingpowder willen gebruiken voor langer haar, is dat uiteraard mogelijk. Houd er wel rekening mee dat je hierdoor geen hele strakke coupe kan creëren, maar meer een losse warrige look.  Stylingpowder laat uw haar ook dikker lijken, omdat het vetten en oliën absorbeert. Dit zorgt er weer voor dat uw haar veel textuur krijgt. Stylingpowder is vooral geschikt voor mannen die geen shine willen, maar het liefst een matte look hebben. Ook is stylingpowder geschikt voor mannen die een staartje willen dragen. Uw haar wordt een soort van ontvet, en zorgt voor een strakkere staart.

    Hoevaak moet ik mijn lange haar wassen?
    Het is belangrijk om uw lange haar ook te wassen met een goede shampoo. Was uw haar zeker minimaal 3x per week met een shampoo. Layrite heeft een Daily shampoo uitgebracht met een sterke mint geur. Dit product is erg geconcentreerd, en ideaal te combineren met alle andere Layrite producten. Was uw haar wel elke dag met lauw-warm water. Niet te heet, want heet water zorgt snel voor een droge huid. Mocht u een vettige pomade gebruiken? Bekijk dan eens de Reuzel Scrub shampoo 350ml. Dit is een geweldig product om vetbasis pomades uit uw haar te wassen.

    Sea salt spray gebruiken voor mannen met lang haar
    Wat ook een geweldig alternatief is voor langer haar? Sea salt spray! Dit geweldig product is voor mannen die hun langere haar los willen dragen. Het geeft meer volume en je kan er een mooie krul mee krijgen als je dat zou willen. Zo krijg je echt de nonchalante beach look. Sea salt spray is ook te gebruiken als Pre-styler, net als de grooming spray. Wel is het aan te raden om net voor het föhnen eerder een grooming spray te gebruiken dan een sea salt spray. Dit komt omdat grooming spray beter beschermt tegen warmte.

    Pomade in de aanbieding kopen?
    Koop voor ieder haartype uw Pomade bij Pomade-Online! Wij hebben wekelijks leuke acties en kortingen voor al onder klanten die zich aanmelden op de nieuwsbrief. Ook staan wij klaar om uw vraag te beantwoorden. Stuur een E-mail naar [email protected], en wij geven u binnen 24 uur antwoord. Meld u snel aan voor de nieuwsbrief om zo elke week leuke acties te ontvangen!