GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Door Team Pomade-Online.nl, 28 september 2022

    Waarom zouden mannen een gezichtscrème moeten gebruiken?

    In de winter en zomermaanden is het belangrijk om aan goede huidverzorging te doen als man. In de winter kan door de kou je huid flink uitdrogen. Maar ook in de zomer door de felle zonnestralen kan dit gebeuren. Daarom is het als man dan ook erg belangrijk om elke dag even een hydraterende gezichtscrème te gebruiken. Het beste moment om een gezichtscrème te gebruiken, is na het douchen. Veel mensen douchen erg warm waardoor de huid ook weer een beetje uitdroogt. Daarom is het verstandig om na het douchen even een gezichtscrème op te doen, om zo de huid weer snel te herstellen. Vaak wordt het toch wel vergeten door de man, omdat wij mannen altijd denken dat dit toch echt meer voor vrouwen is. Maar dat is dus echt niet het geval. Sinds 2021 gebruikt bijna de helft van de mannen al een gezichtscrème of nachtcrème.

    Reuzel Hydrating Face Moisturizer voor mannen
    Reuzel is het merk van Schorem Haarsnijder en Barbier. Deze geweldige barbershop in hartje Rotterdam is echt een begrip geworden. Na een productlijn uitgebracht te hebben, die in elke barbershop te vinden is, zijn ze ook begonnen aan een gezichtsverzorgingsproductenlijn, waaronder de Hydrating Face moisturizer voor mannen. Deze geweldige gezichtscrème is voor ieder huidtype te gebruiken. Het zorgt ervoor, dat jouw huid gehydrateerd wordt, schoongemaakt wordt en beschermt tegen vrije radicalen. Ook bevat dit product abrikozen olie, wat jouw huid voedt.

    Reuzel Intensive Care Eye Cream
    Met dit geweldige product zie je er weer fris en fruitig uit. Zeker is het aan te raden om dit product in de ochtend te gebruiken voor jij de face moisturizer aanbrengt. Het haalt de kringen onder jouw ogen weg na een avondje stappen. Maar ook als je gewoon slecht geslapen hebt, is dit product echt iets voor jou.

    Reuzel Skincare Clean & Fresh Solid Face Stick
    De Reuzel gezichtscreme is een geweldig alternatief voor bijvoorbeeld een scrub. Het reinigt je gezicht, hydrateert en heeft een heerlijk zacht geurtje. Ook helpt deze Clean en fresh solid face stick overtollige olie van je gezicht te halen, wat resulteert in een gezondere huid. Druk niet te hard op jouw gezicht. Zachtjes rondjes draaien is voldoende. Dit product is goed te gebruiken in combinatie met de hydrating face moisturizer van Reuzel.

    Reuzel gezichtsverzorging kopen bij Pomade-Online
    Koop voordelig en snel bij Pomade-Online! Wij hebben alle producten van Reuzel direct uit voorraad leverbaar. Ook hebben wij elke week leuke kortingsacties, en gratis verzending boven de €20,- binnen Nederland. Belgie en Duitsland verzenden wij boven de €50 gratis. Meld u snel aan voor de nieuwsbrief. en profiteer van flinke kortingen!