GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 12 april 2023

  Top 5 redenen om een baardolie te gebruiken

  Veel mannen dragen tegenwoordig baarden. Of het nu gaat om een korte stoppelbaard of een lange en weelderige baard, het kan een stijlvolle toevoeging zijn aan je uiterlijk. Echter, om je baard in topconditie te houden, is het belangrijk om de nodige verzorging te bieden. Baardolie is een product dat je hierbij kan helpen.

  Baardolie is een mengsel van natuurlijke oliën, waaronder jojoba-olie, arganolie, amandelolie en vitamine E-olie. Het is ontworpen om de baardharen te hydrateren en te verzachten, waardoor ze gemakkelijker te kammen zijn en minder vatbaar zijn voor breken en beschadiging. Hier zijn enkele redenen waarom je baardolie zou moeten gebruiken:

  1. Hydratatie: Het is belangrijk om je baard gehydrateerd te houden, net zoals je de huid op je gezicht gehydrateerd is. Baardolie helpt om de baardharen te hydrateren en voorkomt dat ze uitdrogen en droog worden.

  2. Voorkomen van jeuk: Wanneer je baardharen beginnen te groeien, kan de huid eronder gaan jeuken. Baardolie kan deze jeuk verminderen en de huid kalmeren.

  3. Voorkomen van schilfers: Net als bij hoofdroos, kunnen er schilfers ontstaan onder de baardharen. Baardolie kan helpen om de huid te hydrateren en schilfers te verminderen.

  4. Verzachten van de baard: Baardolie maakt de baardharen zachter en gemakkelijker te kammen. Dit kan helpen om klitten te voorkomen en het kammen van de baard aangenamer te maken.

  5. Verbeteren van de algehele uitstraling: Een goed verzorgde baard ziet er gezond en aantrekkelijk uit. Baardolie helpt om de baard in goede conditie te houden en kan de algehele uitstraling verbeteren.

  Hoe gebruik je baardolie?

  Baardolie is gemakkelijk aan te brengen. Druppel een paar druppels op je handpalmen en wrijf het tussen je handen om het op te warmen. Masseer vervolgens de olie in je baard, beginnend bij de huid en werkend naar de puntjes van de baardharen. Zorg ervoor dat je de olie gelijkmatig verdeelt over de hele baard.

  Conclusie:

  Als je een baard draagt, is baardolie een essentieel product om je baard in topconditie te houden. Het hydrateert, verzacht en vermindert jeuk en schilfers, en verbetert de algehele uitstraling van je baard. Door baardolie regelmatig te gebruiken, kan je baard er gezond en aantrekkelijk uitzien.