GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Door Team Pomade-Online.nl, 3 december 2021

    In de Spotlight: Layrite Cement!

    Layrite Cement Hair Clay uit Costa Mesa, California
    Pomade-Online is een webshop, gespecialiseerd in verschillende verzorgingsproducten voor mannen. Toen wij net begonnen met het inkopen van mooie merken, kwam ook Layrite voorbij. Dit merk dat in 1999 begon, in California, is misschien wel 1 van de meest besproken mannenlijnen op het gebied van haarpommades. Zo kent het merk 5 verschillende pomades. Van light hold tot maximum hold. Zo ook de Layrite Cement. In deze blog gaan wij tot in de details uitleggen hoe dit geweldige product werkt. Wij denken dat de Layrite Cement Hair Clay misschien wel 1 van de allerbeste producten is voor mannen. Maar daar moet jij natuurlijk zelf achter gaan komen!

    Layrite Cement Hair Clay, hold, shine en geur.
    De Layrite Cement Hair Clay is een echte sterke clay. Een clay is normaal gesproken bijna altijd zonder shine, en de gehele dag doorkambaar. Wat dit product natuurlijk uniek maakt, is zijn geur. De Layrite Cement ruikt naar vanille. Een geur die niet overheersend is, maar wel heerlijk ruikt. De Layrite Cement is makkelijk uit het potje te halen en redelijk simpel in het haar te verwerken. Doe dit wel goed, want je wilt geen witte vlokjes achterlaten in het haar. Na het inbrengen, kun je beginnen met het haar goed te stylen. Het voordeel van dit product is, dat je jouw haar de hele dag kan re-stylen, zonder nieuwe clay toe te voegen. Wil jij toch eigenlijk wat meer shine toevoegen aan de Layrite Cement? Dit kan door de Layrite Super Shine toe te voegen aan jouw haar. Gebruik maar een heel klein beetje van de Layrite Super Shine. Dit gaat anders ten koste van de hold.

    De ingrediënten van de Layrite Cement Hair Clay
    Water, Lanolin Wax, VP/VA Copolymer, Beeswax, Tribehenin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Ozokerite, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Ceteareth-20, Alcohol Denatured, Methyl Gluceth-20, Propylene Glycol, Fragrance, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Phenoxyethanol, Tridecyl Stearate, Neopentyl Glycol, Dicaprylate/Dicaprate, Caprylyl Glycol, Tridecyl Trimellitate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Methylisothiazolinone, Coumarin.

    Waarom ligt er een sponsje in het potje van de Layrite Cement Hair Clay?
    Is het je opgevallen dat er een sponsje ligt in het potje van de Layrite Cement? Dit klopt. Het heeft te maken met het feit dat de Layrite Cement een Clay is. En Clays drogen vaak snel uit. Zodra er een sponsje zit, dat het vocht absorbeert en zo in het potje houdt, zal het product niet uitdrogen. Dit is ook de reden dat er geen Layrite Cement XL versie is. Er is alleen een Travelsize en een 120gram versie verkrijgbaar. Maar treur niet. Bij Pomade-Online.nl, krijg jij altijd een scherpe prijs voor dit product, en vanaf 20 euro wordt het in Nederland gratis verzonden!

    Wat als ik de hold te sterk vindt van de Layrite Cement Hair Clay?
    Wat als jij de hold te sterk vind van de Layrite Cement? Dan is er nog een Layrite Natural Matte Cream Pomade die wat meer geschikt is voor het wat dunner wordend haar, heeft een lichtere hold en geeft jouw haar een natuurlijke look. Het is niet erg glanzend maar zeker ook niet mat. Het laat het haar eigenlijk eruit zien zoals het bedoeld is, Gezond en verfrissend! De Layrite Natural Matte Cream is wel verkrijgbaar in een XL versie. Dit komt omdat een cream normaal gesproken, mits de deksel gesloten is, niet uitdroogt.

    Is er een product vergelijkbaar met de Layrite Cement Hair Clay Pomade?
    Mocht u een product zoeken dat in de buurt komt van de Layrite Cement Hair clay, omdat u gewoon eens wat anders wilt proberen? Raden wij van Pomade-Online.nl u aan om eens te kijken naar de Clay Matte Pomade van Reuzel. Dit product heeft eenzelfde soort hold en smeert ook vrij makkelijk in het haar. De geur is een lichte mint geur, die niet overheersend is. Ook komt dit product er in meerdere varianten.