GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Door Team Pomade-Online.nl, 29 augustus 2022

    Hoe houd ik mijn haar gezond?

    Elke man wilt graag een hele bos haar op zijn hoofd, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Sommige mannen worden op een gegeven moment kaal. Dit is eigenlijk genetisch bepaald, dus moeilijk te voorkomen. Wel zijn er uiteraard wat tips om te zorgen, dat het proces zo langzaam mogelijk gaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dingen als gezond eten, vermijd stress en nog vele andere puntjes. Hieronder vertellen wij u wat handige tips om te voorkomen, dat u snel kaal wordt.

    Te vaak je haar wassen is niet goed
    Was je haar niet te vaak, en zeker niet elke dag met shampoo. Ook is het aan te raden om een goede shampoo te kopen. De Layrite Daily Shampoo is echt een aanrader. Dit product is special ontworpen door barbiers met jarenlange ervaring op het gebied van verzorgingsproducten. Je haar wassen met te heet water is ook niet goed. Hoe lekker het ook is om onder een hete douche te staan, is het niet goed voor jouw huid en haar.

    Föhnen is goed, maar wel je haar beschermen met een grooming spray
    Echt op zijn heetste stand, raden wij dan ook weer niet aan. Meestal is de middenstand van een föhn het beste om te gebruiken. Je kan ook je haar van tevoren beschermen met een goede grooming spray. Layrite Grooming Spray is echt een geweldig product om jouw haar te beschermen, maar ook extra volume te geven!

    Eet gezond en vermijd stress
    Dit zijn uiteraard vanzelfsprekende dingen, maar veel mensen lukt het niet om gezond te eten, en zonder stress te leven. Pak soms even een momentje voor jezelf. Ook al is dat vaak erg lastig, in een drukke werkweek. Ruil bijvoorbeeld s’avonds een glas cola in voor een glaasje spa rood. Zo krijg je al een flinke lading minder suiker binnen.

    Pomade-Online kortingsacties
    Bij Pomade-Online hebben wij veel leuke acties die wij per e-mail naar onze klantjes sturen. Denk hierbij aan kortingsacties, gratis goodies en soms ook gratis producten! Meld u zsm aan voor onze nieuwsbrief, en maak gebruik van deze geweldige acties!