GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.

  Door Team Pomade-Online.nl, 19 juli 2022

  Haartrends voor mannen in 2022!

  2022 is al een tijdje bezig, en wij kunnen u vertellen wat wij de afgelopen maanden het meeste geknipt hebben. En nee, dit is niet de man bun.. Ook in 2022 is er voor barbiers veel te knippen. De skinfade komt vaak voorbij, die de afgelopen jaren al vaker in de top 3 zat van de meeste kapsels voor mannen. Maar ook de french crop is niet uit de mode geweest, en wordt nog steeds dagelijks geknipt in onze geweldige barbershop te Oud Beijerland! Mocht je hier een afspraak voor willen maken, klik dan op de link HIER, en laat je oldskool knippen, door 1 van onze gekwalificeerde barbiers.

  De undercut als kapsel in 2022
  Ook is de undercut erg geweldig onder de jongere mannen. Dit kapsel houd veel lengte bovenop, en juist een stuk korter aan de zijkant. Dit geeft een beetje een Classy gevoel, maar toch met een vleugje van de tijd van nu. De lengte bovenop is gemiddeld 5 tm 15cm. Houd er wel rekening mee, dat je niet langer dan 15 cm gaat. Dit maakt de look niet meer mooi, in verhouding met de fade aan de zijkant. Het voordeel van dit kapsel is, dat het eigenlijk in vele variaties te stijlen valt, vandaar dat het erg gewild is. Een product wat erg goed voor de undercut werkt, is de Layrite Superhold Pomade. Dit komt door de sterke hold, en het makkelijk uit kunnen wassen van deze pomade! Dit product is ook verkrijgbaar in een grote pot. De Layrite Superhold Pomade XL! Mocht je nou een product willen met minder shine? Dan raden wij u aan om eens te kijken naar de Layrite Cement Hair Clay. Ook dit product wast makkelijk uit met warm water en is de gehele dag doorkambaar.

  De buzz cut in 2022
  Een buzz cut is erg hip onder de mannen in 2022. De vraag is natuurlijk: ‘’staat een buzz cut mij?’’ Houd er rekening mee, dat als jij bijvoorbeeld littekens hebt op je hoofd, die wel zichtbaar worden. Het is een goed alternatief als je een beetje kaal begint te worden, wat helaas bij mannen op leeftijd vaker voorkomt. Let wel op, dat als jij bijvoorbeeld in de zomer een buzz cut neemt, je hoofdhuid extra gevoelig is voor de zon. Smeer je bolletje dan ook goed in. Wordt je buzz cut ietsje langer, en heb je pas over 2 weken een afspraak bij de barbier? Gebruik dan Hairstyling powder. Dit zorgt voor een matte finish in jouw haar, en is geschikt voor hele korte kapsels. Ook krijg je hierdoor ietsje meer volume. Dit komt weer ten goede aan een volle haardos.

  Skinfade is nog steeds in de mode
  Een skinfade is voor barbiers 1 van de moelijkere kapsels om te knippen. Een goede barbier, kan echt een geweldig kapsel maken, genaamd de skinfade of razorfade. Houd er wel rekening mee, dat een skinfade vrij lang duurt om te maken. De zijkanten zijn scheermes kaal, met een mooie overloop in langer haar. De skinfade geeft jouw uiterlijk echt een geweldige vibe! Wel willen wij u er nogmaals op attenderen, dat een goede barbier voor dit kapsel onontbeerlijk is.