GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 27 december 2021

  De Beste Waterbasis Pomade van 2023!

  Wij van Pomade-Online zijn gespecialiseerd in Pomades, baardolies, en andere verzorgingsproducten voor mannen, en hebben veel pomades al getest. Wij zouden niet liegen als wij u vertellen, dat wij zeker 300 Pomades getest hebben. Van heel slecht tot echt heel goed. Wij verkopen op onze website alleen maar producten waar wij 100% achter staan. Zo gaan wij u hieronder vertellen over de beste waterbasis pomades van deze tijd. Bent u echt een beginner op het gebied van Pomades? Schroom dan niet, en vraag ons om hulp, om voor u de beste pomade te vinden, die past bij uw haartype. U kunt ons bereiken via [email protected] of geef ons een belletje!

  De beste waterbasis pomade, ontworpen in Nederland. REUZEL ROOD
  Uiteraard kan de Reuzel High Sheen Pomade Rood van Reuzel hier niet ontbreken. Dit is misschien wel 1 van de allerbeste Pomades op de markt. Deze gel pomade is geschikt voor ieder haartype en heeft een zachte subtiele cola geur. Elke barbershop wereldwijd kent dit product, en waarschijnlijk gebruiken ze hem zelf ook in de shop! Deze pomade heeft een medium/heavy hold en een medium shine effect. Slickbacks of French crops, zijn voor de Reuzel Rood Pomade echt geen probleem. En wil je toch iets meer hold? Kijk dan eens naar de Reuzel High Sheen Pomade Blauw. Dit is het jongere broertje van de Reuzel rood, maar zeker een stuk sterker! Alle Reuzel pomades zijn  ook nog eens verkrijgbaar in 3 maten: de travelsize, 113gram en de 340gram XL versie. Ook heeft Reuzel een nieuwe pomade op de markt gebracht: de Reuzel Concrete Hold 113gram is een aanwinst voor elke pomade gebruiker. Een subtiele geur, en een monsterlijk goede hold, doet deze pomade echt uitkomen als een top product. Ook is de Reuzel Concrete hold altijd doorkambaar en zal dit product niet uitdrogen in het haar.

  Get it right with Layrite
  Layrite uit California kan echt niet ontbreken in de beste waterbasis top 2023. Layrite super hold pomade is echt een stevige pomade die voor de moeilijk handelbare haren ideaal is. Sterke hold en een vanille geur die niet overheersend is, maakt deze pomade echt al een klassieker. Sinds 1999 is Donnie Hawley bezig om producten op de markt te brengen die makkelijk uitwasbaar zijn. Maar wel de voordelen kennen van een klassieke vetbasis pomade. Ook is er voor de mannen die geen shine willen, is een hair clay uitgebracht. De Layrite Cement Hair Clay is voor ieder haartype geschikt, en is makkelijk in te brengen. Uiteraard ook weer zoals alle Layrite producten, makkelijk uitwasbaar.

  Bona Fide Pomade, Wear the Crown!
  Luis heeft in Amerika echt een naam gemaakt met zijn geweldige pomade! Bona Fide Original Hold Pomade is echt een geweldig product, dat je doet denken aan Amerika. Een heerlijke fruitige geur, een medium heavy hold, en een gaaf nieuw design potje, zorgt voor een revolutie in de pomade wereld! De geur is een beetje te vergelijken met verse mandarijnen. Het product smeer heel makkelijk door het haar, en houdt je haar de gehele dag in stand. Ook is het product doorkambaar, en wast het uit met warm water. Luis heeft ook nog een sterkere variant uitgebracht. Dit product is voor de haartypes die moeilijker te stylen zijn. Wij van Pomade-Online hebben zelf deze geweldige shop mogen bekijken, dit was een trip om nooit meer te vergeten.

                                               

  Pomade-online top 3 pomades van 2023