GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 13 april 2023

  De Baardtrends in 2023

  In 2023 blijft de baard een populaire trend onder mannen. De afgelopen jaren hebben we veel verschillende baardstijlen gezien, van lange en dikke baarden tot korte, nette stoppels. Hier zijn enkele van de baardtrends die we in 2023 kunnen verwachten.

  1. De volle baard De volle baard blijft een populaire trend onder mannen. Deze baardstijl vergt wat onderhoud, maar kan er ongelooflijk stijlvol uitzien als hij goed wordt verzorgd. Mannen zullen er in 2023 naar streven om hun volle baard te laten groeien tot een verfijnde, nette lengte. Dit kan betekenen dat ze hun baard vaker moeten trimmen en onderhouden.

  2. De korte stoppelbaard De korte stoppelbaard is een baardstijl die altijd populair zal blijven. Het is gemakkelijk te onderhouden en ziet er goed uit op bijna alle gezichtsvormen. Mannen kunnen deze baardstijl combineren met een kort kapsel voor een moderne look.

  3. De getrimde baard De getrimde baard is een baardstijl die er zowel netjes als stijlvol uitziet. Het vereist regelmatig trimmen en onderhoud, maar het resultaat is het waard. Mannen kunnen deze baardstijl combineren met een zakelijk pak voor een professionele uitstraling.

  4. De korte sik De korte sik is een baardstijl die de afgelopen jaren populair is geworden. Het ziet er zowel netjes als casual uit en kan worden gecombineerd met verschillende kapsels. Mannen kunnen deze baardstijl dragen voor een informele gelegenheid of om een ​​stijlvolle en nonchalante look te creëren.

  5. De baardstijl met snor De baardstijl met snor is een baardstijl die populair zal blijven in 2023. Het kan er stoer en mannelijk uitzien en kan worden gecombineerd met een variëteit aan kapsels. Mannen kunnen deze baardstijl dragen om hun persoonlijke stijl te benadrukken en een unieke uitstraling te creëren.

  In 2023 zullen mannen verschillende baardstijlen blijven dragen en experimenteren met verschillende looks. Het belangrijkste is dat mannen hun baardstijl kiezen op basis van hun persoonlijke stijl en gezichtsvorm. Het regelmatig onderhouden van de baard is ook essentieel om ervoor te zorgen dat de baard er goed uitziet en gezond blijft. Met deze baardtrends kunnen mannen er in 2023 stijlvol uitzien en zich zelfverzekerd voelen.