GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  Door Team Pomade-Online.nl, 21 oktober 2021

  Alles over scheren met The Bluebeards Revenge!

  Scheren met The Bluebeards Revenge
  The Bluebeards Revenge, opgericht in 2010, is een merk voor scheer-, baard-, haar- en lichaamsverzorging voor mannen, gevestigd in het zuidwesten van Engeland. Van zijn oorsprong aan de kust heeft het een wereldwijde aantrekkingskracht vergaard dankzij zijn luchtige benadering van serieuze huid-, baard- en haarverzorging.
  Wij zullen niet tegen je liegen - The Bluebeards Revenge is niet gemaakt op basis van gedetailleerde bedrijfsplannen; het is geboren uit een weddenschap! Het begon allemaal tijdens een avond vol rum in de winter van 2009, toen de baas werd uitgedaagd om een reeks scheerproducten voor mannen te vinden die bestand waren tegen de zwaarste stoppels, die de mens kent. Als voormalig Royal Marine Commando, gehard door zijn jarenlange dienst, ging hij de uitdaging aan. Het probleem was dat zo'n merk niet bestond. Heeft hij het opgegeven? Echt niet. In plaats daarvan creëerde hij iets speciaals voor mannen over de hele wereld.

  Het begin van jouw scheerritueel
  Begin jouw scheerbeurt eerst eens met te kijken naar jouw eigen baardgroei. Groeit jouw baard echt helemaal recht naar beneden, of heb jij ook haartjes die bijvoorbeeld naar rechts groeien, of naar links? Dit is heel belangrijk, want je behoort NOOIT direct tegen de baardgroei in te scheren. Als je dit wel doet is er een kans dat jij je haarzakje beschadigt en een geïrriteerde huid krijgt. 

  Stap 1: Pre shave oil
  Pre shave oil is echt een topproduct dat jouw gezicht heel zacht maakt, waardoor het mes veel makkelijker over jouw wangen glijdt. Begin met de The Bluebeards Revenge Pre-shave Oil in te masseren gedurende 1 minuut, zodat de huid lekker zacht is.

  Stap 2: Maak je mes gereed
  Nadat je de Pre shave oil hebt gebruikt, is het tijd om jouw scheermes gereed te maken.  De Scimitar Razor van The Bluebeards Revenge is echt een topscheermes dat ook nog eens veilig is, als jij rustig scheert. Draai het handvat eraf, en open zo het scheermes om een schoon mesje erin te leggen. Scheer elke dag met een schoon mesje, zodat er geen bacteriën meer op zitten van de vorige scheerbeurt. The Bluebeards Revenge Double Edge Razor Blades zijn hier verkrijgbaar.

  Stap 3: Scheercreme aanbrengen
  Gebruik je scheerkwast, om zo een beetje The Bluebeards Revenge Scheercreme in een scheermok te doen. Doe hier ook een beetje warm water bij. Niet teveel, dan word jouw scheerschuim te nat. Niet smeren maar draaien is de tip van de barbier om zo goed de poriën te openen. Houd de scheerschuim nat op jouw gezicht. Zodra hij droog wordt, is het scheren zeer onprettig. Scheer het liefst 2x om echt te zorgen dat alles glad is.

  Stap 4: Post shave balm
  Na een goede scheerbeurt is jouw huid wel echt flink aangetast. Dit los je op met een goede verzorgende balm om zo razor burns en irritatie te voorkomen. Gebruik de Post-shave Balm van The Bluebeards Revenge om jouw scheerbeurt af te maken, en zo jouw huid weer helemaal tot rust te laten komen.

  Stap 5: Aftershave
  Laat dit eventjes intrekken, en begin bijvoorbeeld even tussendoor aan jouw haar. Na een aantal minuten is het tijd om een lekkere after shave op te doen. De Eau De Toilette Original Blend is erg fijn van The Bluebeards Revenge, om zo de hele dag lekker te ruiken! Ook heeft deze Eau De Toilette een goed ontsmettende werking, omdat hier alcohol in zit.

  Alles compleet verkrijgbaar bij Pomade-online.nl
  Koop hier de gehele set van alle producten hierboven, om zo jouw ultieme scheerbeurt waar te maken!