GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
 • Incl.Excl.
  TAX
 • 0

  10% korting op uw hele bestelling met de code: DISCWK04

  GRATIS verzending bij orders boven de €20,00
  GRATIS goodies en/of cadeau!
  Professioneel advies van echte barbiers

  10% korting op uw hele bestelling met de code: DISCWK04

  No.2 Heavy Hold Pomade

  Nozem No.2 Heavy Hold Pomade
  Product description
  Product description: Nozem Heavy Hold Pomade is not just any pomade. This pomade is really Nozem Proof, a super heavy hold that can call itself the strongest pomade in our collection. However, with an extra addition that makes this pomade unique in its kind. Many barber and pomade fanatics mix oil and water based pomades to get “The Best of Both...

  Product description:

  Nozem Heavy Hold Pomade is not just any pomade. This pomade is really Nozem Proof, a super heavy hold that can call itself the strongest pomade in our collection. However, with an extra addition that makes this pomade unique in its kind. Many barber and pomade fanatics mix oil and water based pomades to get “The Best of Both Worlds”. Easy to insert, strong hold, lots of shine and yet still washable. This pomade has all this in one product! Nozem Heavy Hold Pomade consists of 5% oil-based pomade, which makes it very easy to spread for a super heavy hold product, has a strong hold, a lot of shine and is still washable.

  Instructions:

  1. Provide dry or towel hair. (depending on the hold. The dryer the hair, the more hold you can get out of the product.)
  2. Grab a small amount of Pomade and spread it on the palms.
  3. Rub the Pomade in the palms so that it warms up and is easy to apply.
  4. Work the Pomade into the hair by starting at the roots and continuing to the tip.
  5. Comb the hair in the desired style.

  Ingredients:

  Ceteareth-25, Aqua, PVP, AMP-Acrylates Copolymer, Polyurethane-14, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol, Perfume, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Isodecyl Neopentanoate, Propylparaben, DLimonene, PEG-40 Hydrogenated Tetrasodium Glutamate Diacetate, Disodium EDTA, CI 77891, Butylparaben, Ethylparaben, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, CI 19140, Aluminum Hydroxide, Benzyl Alcohol, Algin, CI 17200.77891, Butylparaben, Ethylparabron, Linaloolaniyl, Hexinal CI 19140, Aluminum Hydroxide, Benzyl Alcohol, Algin, CI 17200.

  Product specifications

  SKU
  NOZ-NO2
  EAN
  8719992431014
  Content
  100 gr.
  Base
  Water

  Reviews

  4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
   Posted by: Bertold on 11 July 2016
   Product:
   Is goed omschreven op de site dus ga hier niet verder op in. Een puntje: Nozem 2 zit in een plastieken potje met een schroefdop.

   Mijn haarprofiel:
   Ik heb medium-dik haar met golven. Ik kam het in een contour die ...
   Product:
   Is goed omschreven op de site dus ga hier niet verder op in. Een puntje: Nozem 2 zit in een plastieken potje met een schroefdop.

   Mijn haarprofiel:
   Ik heb medium-dik haar met golven. Ik kam het in een contour die wat gelift is, in een zijlijn. Ik gebruik een Denman borstel en een borstel met zwijnenhaar het meeste. Ik gebruik ook een cricketkam.

   Ingrediënten:
   Chemische formule met 5 procent olie: nl. ricinusolie.

   Geur:
   Zoet. Ik vind het moeilijk om de geur te beschrijven. Het zou Nozem-olie zijn volgens sommigen. Ik hoorde ook iemand spreken over sinaasappelgeur. Ik vind het wat weghebben van zo een energiedrankje. In het potje komt het sterk over maar eens in het haar, bijna niets te merken. Soms ruik ik het eens en dan weer niets meer. Ik ben geen fan van de geur dus gelukkig is die bescheiden voor mij.

   Applicatie:
   De kleur van de Nozem 2 is roze en doet me denken aan het iets donkere JS Sloane. De medium en heavy JS Sloane welbepaald. Ook qua textuur komt die wat fiberachtig over als JS Sloane. Wel is Nozem 2 meer cremig. Het uit het potje halen van het product is supermakkelijk. Het laat zich heel makkelijk door het haar verspreiden en geeft de typische orthodoxe pommadegrip. Wat ik merkte is dat het snel begint stijf te worden waardoor je wat meer weerstand krijgt maar dat maakt het niet onmogelijk om te stylen. Daar ik borstels gebruik heb ik weinig last van trekken en weerstand door de pommade. Ik nam 3 normale scoops om te stylen. Eens de pommade in het haar zit, stijft hij op zonder dat vervelend harde haargelgevoel. Het wordt niet hard maar zet zich aangenaam. Het resultaat was mooi: haar lag mooi hoog en een slick, net kapsel. Ik moest na een kwartier de zijkant herkammen, die bleef toen op zijn plaats. Ook mijn slagen werden netjes plat gelegd en gehouden. Ik had geen zwaar gevoel of gevoel dat mijn haar zou inzakken.

   Glans:
   Nozem zegt: veel glans. Ik vind het meer rond een medium. Zelfs met de zon erop. De glans bleef totdat je gaat kammen. Voor een sterke hold is de glans zeker in orde maar niet meer dan de meeste orthodoxe pommades.

   Sterkte en duurzaamheid:
   Sterke hold is het zeker. Het haar blijft perfect liggen en geen spiertje verroert. Slagen en zijkanten blijven op de plaats en ook geen splits in je kapsel. Je hebt het voordeel van de voorspelbaarheid: je haar zal niet verkeerd vallen.

   Herstylen:
   De zijkanten moesten herkamd worden na een kwartier en dit kon zonder water. Als je het hele kapsel wil herdoen, best water gebruiken om het makkelijker te maken. De sterkte van de pommade bleef ongeveer zoals aan het begin na die herstyling.

   Uitwassen:
   Geen shampoo nodig. Wast uit met water alleen. Ik voelde geen uitgedroogd haar na het wassen. Fijn! Dit kan wel komen na een tijdje maar dat moet je uitproberen. De formule zorgt ervoor dat je de oliën kan uitwassen zonder shampoo vandaar ook kans op droogte. Conditioner gebruiken na het wassen helpt en is wel aan te raden bij wateroplosbare pommades.

   Haar-huidproblemen:
   Geen


   Conclusie:
   Ik zou deze pommade aanraden omwille van:
   - Goede sterke hold.
   - Makkelijk mee te stylen.
   - Geen haargelgevoel met hard haar.
   - Glans is in orde voor een sterke pommade.
   - Geen uitgedroogd haar na het uitwassen.
  Create your own review

  Eerder bekeken door jou

  test