GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    TAX
  • 0

    Het hele weekend 20% korting op Crown Shaving met CODE: CROWN50

    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    Het hele weekend 20% korting op Crown Shaving met CODE: CROWN50

    By Team Pomade-Online.nl, 20 may 2022

    Wat te doen bij droog haar?

    Veel mannen hebben last van droog haar. Dit heeft verschillende redenen. Vaak komt het door het haar te wassen met een verkeerde shampoo. Mannen pakken dan ook vaak de shampoo van hun vriendin, omdat ze denken dat dit niet veel uitmaakt. Dit is echter helemaal fout. Veel shampoos voor vrouwen hebben andere soorten zuren, dan shampoos voor mannen. Daarom is het wassen met een vrouwelijke shampoo, niet erg slim. Wij van Pomade-Online hebben over de 100 shampoo’s getest, en kunnen u hieronder vertellen welke shampoo het beste is voor droog haar. Denk er wel aan: eeder type haar is anders.

    Droog haar door de zon
    De zon kan jouw haar erg beschadigen. Dit komt door de straling die van de zon afkomt. Daarom is het aan te raden elke morgen een beetje grooming spay te gebruiken. Grooming spray bevat ingrediënten, die beschermen tegen zonnestralen. Spuit een paar spraytjes in je haar, en föhn daarna je haar in het gewenste model voor wat meer volume en bescherming. De Reuzel grooming tonic spray is een fijn product met een heerlijke geur.

    Layrite daily shampoo voor droog haar
    Layrite is al meer dan 20 jaar een bekend barbiers product. De Pomade’s van Layrite hebben echt de wereld overgenomen, als een product dat werkt als een echte Pomade, maar uitwast met warm water! Ook hebben zij de geweldige Layrite Daily Shampoo uitgebracht. Dit product is dagelijks te gebruiken en bevat ingrediënten die jouw haar gezond en sterk houden. Je mag het elke dag gebruiken. Let wel op, gebruik niet teveel shampoo. Dit is echt niet nodig. Layrite Daily Shampoo is erg geconcentreerd. Je doet dan ook erg lang met een fles.

    Pomade-Online Top 3 beste shampoo’s voor droog haar
    Na het testen van vele verschillende shampoos, hebben wij hieronder voor u de top 3 samengesteld. Ook hebben wij elke week leuke aanbiedingen en blogs, die u weer nieuwe informatie kunnen geven om uw gewenste verzorgingsproduct aan te schaffen. Ook hebben wij maandelijks een leuke actie die u korting geeft op bepaalde producten! Meld u dan ook snel aan voor onze nieuwsbrief.