GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
GRATIS goodies en/of cadeau!
Professioneel advies van echte barbiers
Inkopen als professional?
  • Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    GRATIS verzending bij orders boven de €30,00 in Nederland
    GRATIS goodies en/of cadeau!
    Professioneel advies van echte barbiers

    By Team Pomade-Online.nl, 31 january 2022

    Hoe krijg ik mijn haar net zoals bij de kapper of barbier?

    Je kent het wel: het moment dat je naar buiten loopt bij jouw favoriete barbershop, en je haar zit eigenlijk perfect, zoals alleen jouw barbier het kan laten zitten. Maar hoe krijg jij nu ook die look thuis? Wij van Pomade-Online hebben jaren ervaring als pomade specialist, maar ook als barbier. Daarom kunnen wij jou dus precies, stap voor stap vertellen, hoe jij je haar precies krijgt zoals jouw barbier dat doet. Denk er wel aan: een goede haircut is net zo belangrijk als het product dat jij erin smeert. Dus begin eerst met het vinden van een gekwalificeerde barbier.

    Het haar wassen, föhnen en grooming spray
    Begin je dag s’ochtends met je haar wassen. Gebruik niet elke dag shampoo, maar bijvoorbeeld om de dag. Je haar wassen in de morgen is een must, want als je haar nat is. kan je het goed stylen. Dit doet de barbier ook. Zorg voor handdoekdroog haar. Nadat je je haar goed gedroogd hebt, ga dan over op Grooming Spray. Layrite Grooming Spray is een geweldig product om zo meer volume te creëren. Ga na het inbrengen van de Grooming spray over op het haar föhnen. Dit is een belangrijk ritueel om elke morgen te doen. Zo oogt je haar dikker, en valt het makkelijker de gewenste kant op.

    Wat is een goed product voor mijn haar om te stylen?
    Breng na het föhnen uw favoriete pomade of clay in. Wij zijn zelf erg fan van Layrite. Dit geweldige merk heeft voor ieder haartype de juiste pomade. Zo kunnen wij u zeker aanraden om eens naar de Layrite Cement Hair Clay te kijken. Dit product kunt u het beste inbrengen na het föhnen. Zo krijgt u een matte finish met een hele sterke hold. Ook is dit geweldige product de hele dag doorkambaar. Mocht u wat dikker haar hebben, raden wij u aan eens te kijken naar de Layrite Superhold Pomade. Deze geweldige pomade temt de moeilijkste haren. Zelfs krullend haar zou hiermee goed in model te brengen zijn. Ook is het belangrijk om te bedenken wat voor stijl u wilt creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld met een kam die veel tanden heeft, een strakke scheiding maken. Wilt u juist iets meer een warrige look. gebruik dan een kam zoals de Pomade-Online 3 Way comb. hiermee krijgt het haar wat meer een ,,messy’’ look.

    Moet ik eind van de dag mijn hoofdhuid schoonmaken?
    Bij Pomade-Online hebben wij vele Pomades getest en geprobeerd. Daarom raden wij ook zeker bij sterke vetbasis pomades aan, om uw hoofdhuid goed schoon te maken. Dit is belangrijk omdat sommige producten erg vet zijn. Als u uw hoofdhuid dichtplakt, zullen uw haarzakjes geen haartjes meer doorlaten. Zo wordt u sneller kaal. De Greaseless Hair Tonic van Pinaud Clubman is een geweldig product om hiervoor te gebruiken! Mocht u nu al wat dunner haar hebben, maar wilt u toch een product gebruiken dat het er ietsje voller uit laat zien? Dan raden wij u aan eens te kijken naar de Slick Gorilla Hairstyling Powder. Dit product geeft het haar meer volume, maar verzwaart het haar niet.

    Welk product kiezen als ik dunner haar heb
    Als jouw haardos wat dunner aan het worden is, gebruik dan bijvoorbeeld grooming spray met een stylingpowder. Het voordeel van deze producten is, dat je jouw haar niet uit je hoofd trekt door een kam. Je haar lijkt ook nog eens een stuk dikker, zo creëer je meer volume. De grooming spray zorgt voor de hold. Ook een sea salt spray is een goede optie in plaats van een grooming spray. Slick Gorilla heeft een hele fijne powder die in Europa al erg bekend is. Reuzel heeft uiteraard ook weer een top product uitgebracht. De Reuzel Texture Powder. Hieronder 3 producten die geweldig zijn voor het haar dat wat dunner aan het worden is.

    Welk product kiezen als ik dikker haar heb
    Mocht u juist wat dikker haar hebben, raden wij aan om juist een sterkere pomade te gebruiken. Eerst grooming spray inbrengen is ook bij dikker haar een goed idee. het verstevigt de haren alvorens u een product inbrengt. Bijvoorbeeld de Layrite Superhold Pomade is een erg goed product voor dikker en moeilijk handelbaar haar. Ook is de Mokum paste een geschikt product. Dit is wel een erg droog product. Uw haar in de avond wassen met een goede conditioner is wel aan te raden. Wilt u echt een hold die de hele dag niet af te breken is? Bekijk dan eens de Uppercut monster hold. Dit product is op vetbasis en is moeilijk uit te wassen. ideaal voor de vetkuif! Hieronder 3 producten die geweldig zijn voor het haar, dat dikker en moeilijk handelbaar is.

    Pomade-Online kortingscode
    Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief, en ontvang wekelijks leuke acties! Ook sturen wij elke maand een kortingscode van 10% om u als vaste klant te belonen. U kunt hier een account aanmaken en het vinkje nieuwsbrief aanzetten. Mocht u nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje. Naar [email protected]